Anunțul făcut de Smiley în drum spre Poliție: “N-o să vă vină să credeți”. Ce a pățit soțul Ginei Pistol

Andrei Maria, alias Smiley, s-a filmat, în urmă cu puțin timp, extrem de fericit. În timp ce se îndrepta spre sediul Poliției, soțul Ginei Pistol a realizat un videoclip în care a dezvăluit motivul bucuriei sale. Este o mare schimbare pentru artist!

Smiley este fericit

În toamnă (n.r. – octombrie 2023), Smiley a fost prins de polițiștii rutieri între Agighiol și Tulcea, în timp ce conducea cu circa 25 km/h peste limita legală. Cântărețul nu a văzut semnele de circulație care indicau limita de viteză, așa că a rămas fără permis. La trei luni distanță, vedeta are voie să se urce din nou la volan.

Recent, soțul Ginei Pistol a postat un filmuleț în care a explicat că, după trei luni în care a fost pieton, se duce la sediul Poliției Rutiere pentru a-și ridica permisul de conducere. În momentul în care a realizat videoclipul, Smiley s-a aflat pe scaunul din dreapta, la volan fiind un alt bărbat.

Vezi și Gina Pistol a “îmbrăcat” din nou rochia de mireasă. Gestul i-a copleșit pe fani: “Sunteți minunați, așa să fiți încă 100 de ani”

Soțul Ginei Pistol și-a luat înapoi permisul de conducere

„N-o să vă vină să credeți. E ultima zi în care sunt pieton. Mă rog, nici măcar nu va fi ultima zi, că va fi incompletă. Sunt pe drum să-mi iau carnetul!”, a relatat Smiley pe internet.

Amintim că solistul a rămas fără permis de conducere în luna octombrie a anului trecut. După acel episod, Smiley a povestit ce s-a întâmplat, de fapt.

„Am fost testat antidrog de către Poliția Română care organizează filtre în drum spre mare. Desigur că am ieșit negativ. Din păcate, am picat un alt test: cel de viteză. Am depășit viteza legală de pe autostradă cu aproape 25 km/h. Am luat amendă, așa cum era firesc, însă îmi pare rău, în primul rând, pentru că am dat un exemplu prost. Sunt un om care crede în reguli și în necesitatea respectării lor, ceea ce va îndemn pe toți să faceți pentru siguranță, normalitatea și liniștea noastră a tuturor”, a spus el atunci.

Citește și Gina Pistol și-a etalat noua siluetă în costum de baie. Cum arată soția lui Smiley după ce a slăbit, mulți au fost surprinși de transformare

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *