Anunțul făcut de Theo Rose după un an de relație cu Anghel Damian: “Nu mi-a venit să cred”. Fanii au rămas fără cuvinte

Declarații înduioșătoare ale artistei despre partenerul ei de viață.
Anunțul făcut de Theo Rose după un an de relație cu Anghel Damian: “Nu mi-a venit să cred”. Fanii au rămas fără cuvinte

Theo Rose și Anghel Damian trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de un an. Relația lor a evoluat rapid, iar de aproape șase luni sunt părinții unui băiețel minunat, Sasha Ioan, care le umple inimile de bucurie în fiecare zi. Iată mărturisirea sinceră a artistei despre partenerul ei de viață.

Anunțul făcut de Theo Rose după un an de relație cu Anghel Damian

Theo Rose este în culmea fericirii. Trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale și totul se datorează bărbatului de lângă ea. Anghel Damian este cel care a făcut-o pe artistă să iubească așa cum nu credea că o poate face. În plus, de a aproape jumătate de an, cei doi au devenit părinți, lucru care îi împlinește cu adevărat.

Citește și: Ce melodie au lansat Theo Rose și Irina Rimes, după cearta de la TV. Fanii au reacționat imediat: “O colaborare pe care trebuie să o mai vedem”

Într-un interviu recent, Theo Rose a dat de înțeles că își divinizează partenerul. Deși este conștientă că sunt cuvinte mari, ceea ce simte pentru el este cât se poate de real.

”Eu așa zic, că Anghel Damian este iubirea vieții mele. Este cu certitudine, doar că nu vreau să zic asta. După, o să pară că sunt nebună neapărat!

A fost prima dată când am fost luată prin învăluire. Nu am știut ce se întâmplă. El este diferit prin felul lui de a fi.

Am cunoscut un bărbat foarte matur, foarte inteligent, cu mult mai inteligent decât mine, foarte sigur pe ceea ce vrea să facă… un bărbat care domină fără să mă domine. A fost ceva de parcă l-am așteptat!

La început mă uitam la el și părea că îl cunosc de mult timp. A fost un sentiment straniu la început, pentru că atunci încerci să negi că se întâmplă asta, pentru că apare frica de a nu fi o imagine distorsionată, dar nu a fost așa și nu mi-a venit să cred”, a spus artista în cadrul podcastului „TeAscult” cu Ilinca Vandici.

Cespune Theo Rose despre nunta cu Anghel Damian

Artista a anunțat că urmează nunta. Deși nu au stabilit exact data când va avea loc marele eveniment, Theo Rose știe cum vrea arate acesta. Să fie o petrecere restrânsă, cu puțini invitați, iar ea să nu poarte rochia de mireasă tradițională.

Citește și: Câți bani cere Theo Rose pentru a cânta la o nuntă. Tariful artistei a crescut în ultimii ani

”Mă văd soția lui, dar nu știu dacă mai visez eu la rochia aia albă de mireasă. Am cântat la atâtea nunți și am văzut atâtea mirese stresate… Așa că nu mai este de ceva timp scopul meu rochia de mireasă.

Și cred că dacă o să se întâmple asta și o să facem pasul acesta, o să îl facem într-o discreție, unde o să fie un cerc restrâns de prieteni.

Este minunat să fiu alături de prietenele mele când se mărită sau să merg să cânt o oră la o nuntă. Este minunat atunci, dar eu să fiu mireasă… nu știu ce să spun…”, a mai spus jurata emisiunii ”Vocea României”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *