Anunțul făcut de Viviana Sposub după despărțirea de George Burcea: “Nu se mai poate”. Are legătură cu fostul soț al Andreei Marin

Ce se întâmplă cu vedeta

Viviana Sposub are o comunitate numeroasă de fani, pe care îi ține la curent cu detalii noi despre ea. Fosta prezentatoare TV a cucerit inimile internauților încă de la primele sale apariții și îi ține pe aceștia la curent cu tot ce se întâmplă în viața sa. Recent însă, vedeta i-a îngrijorat pe admiratori după ce a dezvăluit cu ce probleme de sănătate se confruntă.

Imagini horror cu Viviana Sposub

În urmă cu puțin timp, fosta iubită a lui George Burcea a postat pe Instagram detalii noi despre starea sa de sănătate, care a avut de suferit în ultima perioadă. Potrivit dezvăluirilor sale, se confruntă cu dureri foarte mari de genunchi, dar a sperat că acestea vor trece de la sine. Din păcate, situația s-a agravat, fiind nevoită să apeleze la un specialist. Vedeta a mers la clinica lui Tuncay Ozturk, fostul soț al Andreei Marin

„De câteva luni mă confrunt cu durere de genunchi, însă am crezut că o să treacă de la sine. Am continuat să fiu activă, să merg la sală, dar durerea s-a agravat. Cei care au mai avut sau au astfel de dureri știu cât de sâcâitoare pot fi!”, a explicat Viviana Sposub în dreptul unei imagini de la un centru de tratament.

Vedeta TV are probleme de sănătate

Vedeta a mărturisit că a început deja prima ședință de tratament și i-a îndemnat pe urmăritorii ei să nu neglijeze problemele de sănătate: „Știți vorba aceea mă doare în cot? Pe mine mă doare în genunchi, ce-i drept. Nu se mai poate, am lăsat prea mult problema asta de o parte și am ajuns în punctul în care nici măcar nu mai pot să merg la sală de durere, dar sunt fericită că deja am făcut prima ședință și mă simt ceva mai bine, vă țin la curent. Vă spun din tot sufletul, nu lăsați o durere nerezolvată”.

S-a despărțit de George Burcea

De puțin timp, Viviana Sposub și George Burcea nu mai formează un cuplu. Cei doi s-au despărțit după trei ani de relație, dar mulți au sperat la o împăcare.

Ce-i drept, înainte să fie totul oficial, Viviana Sposub și George Burcea nu au mai fost văzuți împreună, așa că fanii au început să se întrebe dacă mai formează un cuplu sau nu. Între timp, actorul a plecat în vacanță doar cu cele două fetițe pe care le are cu fosta soție, Andreea Bălan, în timp ce vedeta TV a rămas în București.

„Viața nu se întâmplă așa cum ne așteptăm noi. Ne surprinde în fiecare clipă și ne oferă experiențe menite să ne dezvolte. Eu și George nu mai formăm un cuplu. Suntem recunoscători pentru tot ce am trăit împreună. Vă mulțumim că ne-ați fost alături pe parcursul celor 3 ani. E o perioadă în care ne dorim discreție și intimitate”, a scris Viviana Sposub pe Instagram.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
6.7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *