Anunțul prin care Anamaria Prodan i-a luat pe toți prin surprindere: “Este timpul să mă căsătoresc”. Ce spune despre a treia ei nuntă

Anamaria Prodan a vorbit despre a treia ei nuntă!

Anamaria Prodan pare să-l fi uitat definitiv pe Laurențiu Reghecampf! De câteva luni de zile, celebra impresară se iubește cu Ronald Gavril și este mai fericită ca niciodată. Cei doi se afișează extrem de des împreună pe rețelele sociale și nu ezită să-şi facă complimente. Deși abia a trecut printr-un divorț dureros, agentul FIFA nu ar spune nu unui nou mariaj. Iată ce a declarat, de curând, despre a treia nuntă!

Anamaria Prodan, despre căsătoria cu Ronald Gavril

Anamaria Prodan, în vârstă de 51 de ani, are o relație de iubire cu Ronald Gavril, un boxer de doar 37 de ani. Între cei doi îndrăgostiți există o diferență de vârstă de 14 ani, dar ei au demonstrat că iubirea lor este mai puternică decât orice.

Impresara și sportivul se bucură de iubire și nu ezită să împărtășească momentele frumoase și cu fanii lor din mediul online. Cei doi se pozează mereu, ca un cuplu îndrăgostit, se complimentează, astfel că fanii sunt curioși să afle când urmează nunta. Ei bine, de curând, Anamaria Prodan a vorbit despre căsătorie.

”Este timp să mă căsătoresc. Acum sunt fericită. Asta este tot ce contează. Pregătim totul că la carte de data asta. A treia oară este mereu cu noroc. Ca trifoiul cu trei petale, nu?”, a transmis vedeta pentru Antena Stars, notează cei de la spynews.ro.

”Dragostea e de la tinerețe până la bătrânețe”

Pe de altă parte, frumoasa impresară a precizat pe Instagram că nu vede rostul unui mariaj, dacă acesta se va transforma în ceva plictisitor. Iată ce mesaj a transmis vedeta în mediul online:

”Ce rost are căsătoria dacă nu e pentru toată viața? Dragostea nu înseamnă numai tinerețe, voluptate, romanțe și apoi plictiseală, goană după altceva, care e mereu același lucru.

Dragostea e de la tinerețe până la bătrânețe”, a fost citatul inspirațional publicat de partenera de viață a lui Ronald Gavril, în secțiunea InstaStory.

Citește și Anamaria Prodan nu a mai ținut cont că are 51 de ani! Iubita lui Ronald Gavril și-a etalat formele în cea mai transparentă ținută FOTO!

Ce relație au în prezent Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au separat în urmă cu ceva timp, iar conflictele nu au lipsit. Cum se înțeleg în prezent cei doi foști parteneri de viață?

”Mai avem niște mici lupte, sper să le închidem și pe astea. Fiecare are drumul vieții lui, nu avem nicio legătură, cumva încerc să îl conving că nu are nicio legătură copilul cu asta.

Copilul trebuie să se dezvolte. Este păcat că acest copil este minunat, se dezvoltă frumos, comunică frumos și merită să fie lăsat să fie văzut.

Dumnezeu a așezat perfect, fiecare are tot ce și-a dorit vreodată. În familie la noi toată lumea e fericită.”, a mai spus impresara, în exclusivitate, pentru Antena Stars.

Citește și Anunțul surprinzător făcut de Anamaria Prodan: “În curând o să fiu și mireasă”. Ce le-a dezvăluit fanilor!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Tonciu își dorește cu ardoare să revină în televiziune
1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *