Apare la TV cu zâmbetul pe buze, însă puțini știu drama Sânzianei Negru. Ce secret dureros ascunde iubita lui Ștefan Floroaica

Iată ce dramă ascunde creatoarea de conținut!

Sânziana Negru este, fără doar și poate, una dintre cele mai cunoscute și apreciate creatoare de conținut din România. Este tot timpul cu zâmbetul pe buze și transmite o energie bună, dar puțini știu că blondina ascunde o mare dramă. Abia, de curând, vedeta şi-a găsit puterea de a vorbi despre ea. Iată ce secret dureros are iubita lui Ștefan Floroaica!

Momentul dificil ce i-a marcat viața Sânzianei Negru

Sânziana Negru a participat, recent, la America Express alături de Laura Giurcanu, iar cele două prietene au reușit să facă față cu brio probelor și să câștige competiția.

În cadrul reality show-ului de la Antena 1, blondina a trebuit să plângă și a reușit să facă acest lucru, după ce s-a gândit la drama din viața ei, mai exact la modul în care și-a pierdut tatăl.

”Eu încercam să accesez o zonă dureroasă din viața mea. Zona dureroasă era legată de tatăl meu care nu mai e și mi-a fost ușor să plâng”, a spus Sânziana Negru, la America Express.

Afecțiunea care l-a răpus pe tatăl vedetei

Tatăl Sânzianei Negru a decedat în anul 2018, răpus brusc de o afecțiune tot mai des întâlnită în zilele noastre. Blondina a suferit enorm și abia un an mai târziu a reușit să vorbească despre pierderea suferită.

”Acum un an l-am pierdut pe tata din cauza unui accident vascular cerebral. Astăzi, 29 octombrie este Ziua Mondială a Accidentului Vascular Cerebral, o afecțiune care lovește fără milă, dar care poate fi, totuși, prevenită.

Aș vrea să cred că cei care sunt aici își găsesc timpul necesar pentru a urmări clipul de mai sus. Pentru că data viitoare poate ești tu cel care salvează o viață.”, a scris, în anul 2019, iubita lui Ștefan Floroaica pe Facebook.

Citește și Cum arăta Sânziana Negru în tinerețe. Câștigătoarea America Express 2023 era complet schimbată!

”A fost destul de simplu”

Sânziana Negru se iubește cu Ștefan Floroaica de niciun an de zile, dar relația lor pare să evolueze în direcţia potrivită. Și asta cu toate că cei doi parteneri au stat despărțiți cât a participat blondina la America Express.

În cadrul podcastului moderat de Radu Țibulcă, cunoscuta creatoare de conținut a spus că partenerul ei a încurajat-o să meargă în competiția de la Antena 1, cu toate că erau la începutul relației.

”A fost destul de simplu, noi eram într-un stadiu destul de incipient al relației noastre, mi s-a propus să merg la emisiune, merg la discuții, după câteva săptămâni, am mai mers la o discuție și cu Laura, apoi am spus că eu mă duc.

Mi-a zis să merg, că e cea mai bună decizie, adică a fost așa, pe același gând. Nu am simțit nicio secundă din partea lui să nu mă duc, că sunt atâtea săptămâni în care nu ești acasă.”, a dezvăluit vedeta.

Citește și Câți bani au primit Sânziana Negru și Laura Giurcanu, câștigătoarele America Express 2023!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine sunt câștigătorii de la “Te cunosc de undeva!”, sezonul 20
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *