Apariția prin care Dana Budeanu și-a pus fanii pe jar. Vedeta nu s-a sfiit să pozeze provocator, imaginea face furori pe internet

Creatoarea de modă i-a înnebunit pe toți cu formele sale.
Apariția prin care Dana Budeanu și-a pus fanii pe jar. Vedeta nu s-a sfiit să pozeze provocator, imaginea face furori pe internet

Dana Budeanu, considerată una dintre cele mai controversate vedete din showbiz, și-a încântat recent fanii cu o imagine senzuală. Pe rețelele de socializare, creatoarea de modă se bucură de o comunitate impresionantă de admiratori. Aceștia au rămas impresionați de cea mai recentă fotografie publicată de vedetă!

Dana Budeanu a publicat o imagine senzuală cu ea

În ultimii ani, Dana Budeanu și-a conturat o imagine destul de dură și asumată în ultimii ani. Ea a devenit virală pe internet cu pamfletele „Amețitele și Mafioții”. Pe conturile sale de socializare, vedeta are numeroși admiratori. Recent, aceasta și-a etalat silueta de topmodel și formele feminine cu care a înzestrat-o mama natură.

Pe rețelele de socializare, Dana Budeanu a distribuit o fotografie în care apare îmbracată o ținută elegantă. Fanii au observat că vedeta nu purta sutien, acoperindu-și bustul cu mâinile.

Citește și: Ce mărturisire a făcut Dana Budeanu despre etnia ei. Doar apropiații știau asta până acum:” Sunt pe linie maternă, pe pur”

Cum a devenit celebră creatoarea de modă

Când l-a cunoscut pe Radu Budeanu, bărbatul care i-a dăruit două gemene, Dana Budeanu studia în Marea Britanie fiind absolventă de marketing-management la Royal Holloway of London, conform fanatik.ro. Apoi, creatoarea de modă a făcut un master în European Business la London School of Economics. De asemenea, vedeta are și un doctorat în integrare europeană la University College London.

Eu nu am fost niciodată soția patronului Ciao și Cancan. Eu m-am căsătorit la 22 de ani cu Radu Budeanu, băiatul de 21 de ani. Pe atunci nu exista nimic. În afară de o fată de 22 de ani, care la acea vreme studia la Londra și de un băiat de 21 de ani, care nu terminase încă facultatea, de asemenea.

Brandul Dana Budeanu are legătură într-adevăr cu o rubrica de critică vestimentară apărută în revista Ciao, inițiată de către mine, pentru prima dată în presă din România. Revista Ciao și ziarul Cancan sunt cele mai puternice branduri de presă tabloidă, și poate nu numai din România. S-au înființat începând cu anul 2004. La acea dată aveam deja 25 de ani, facultatea, masterul și doctoratul terminate la Londra și un business aflat la început și condus da, de soțul meu. Cam aceasta este istoria despre “nevasta lu’”, în acest caz:)”, a scris Dana pe danabudeanu.com.

Citește și: Cât costă gențile purtate de Dana Budeanu. Colecția vedetei include printre cele mai scumpe poșete din lume

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce spune Kamara despre lista cu concurenți Survivor All Stars
5.7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *