Artista cu care Gheorghe Gheorghiu și-ar dori să petreacă o noapte. Mărturisiri picante făcute de artist

Gheorghe Gheorghiu susține că nu a avut niciodată curaj să îi spună
Artista cu care Gheorghe Gheorghiu și-ar dori să petreacă o noapte. Mărturisiri picante făcute de artist

Gheorghe Gheorghiu, în vârstă de 68 de ani, este unul dintre cei mai apreciați soliști de muzică folk. Artistul face parte din generația de aur a muzicii românești.  Recent, aflat într-o emisiune TV, Gheorghe Gheorghiu a spus cine este artista cu care ar vrea să petreacă o noapte.

Artista cu care Gheorghe Gheorghiu și-ar dori să petreacă o noapte

Gheorghe Gheorghiu a dezvăluit în cadrul emisiunii La Măruță cine este artista din România cu care i-ar plăcea să petreacă o noapte dacă nu ar fi căsătorit. Fără să stea prea mult pe gânduri, artistul a spus că persoana respectivă este Oana Sârbu.

,,Este o fată extraordinar de dulce si e specială, mi-a plăcut de ea întotdeauna. Cred că acum află pentru prima dată”, a spus Gheorghe Gheorghiu.

Gheorghe Gheorghiu, despre relația cu Anca Țurcașiu

Cei doi au avut o relație timp de cinci ani. În cadrul aceleiași emisiuni, Gheorghe Gheorghiu a fost provocat să spună trei defecte ale cunoscutei actrițe. În același timp, artistul a vorbit și despre cum a fost relația dintre ei pe parcursul celor cinci ani.

,,Era narcisistă. Când îi ceream să mergem cu prietenii la un grătar, ea spunea că ,,mai bine citim o carte”. Am rămas în relații bune, suntem prieteni, am fost împreună cinci ani. Era frumoasă, chiar prea frumoasă. Am fost foarte bine împreună, am făcut un grup cu Mihai Constantinescu și Anastasia, au fost vremuri frumoase. A fost o relație foarte frumoasă. Nu era foarte greu să fiu într-o relație cu Anca Țurcașiu, dar așa a fost să fie. Întotdeauna mi-au plăcut femeile, mereu am avut parte de dragoste și apreciere din partea oamenilor”, a dezvăluit Gheorghe Gheorghiu.

Anca Țurcașiu și Gheorghe Gheorghiu au format un cuplu în anii ’90
Anca Țurcașiu și Gheorghe Gheorghiu au format un cuplu în anii ’90

Anca Țurcașiu și Gheorghe Gheorghiu au format un cuplu în anii ’90, fiind extrem de apreciați de către oameni. După cinci ani de relație, spre uimirea tuturor, cei doi s-au despărțit. Anca Țurcașiu a declarat că au pus punct din cauza carierei ei, care îi solicita foarte mult timp.

„Era o diferenţă de 16 ani între noi, dar el şi acum e un copil mare, şi atunci era mult mai copil decât mine. Cânta toată ziua la chitară, râdea, mă pupa încontinuu, ţopăia pe stradă ca un copil, iar eu veneam după o relaţie mai serioasă, mai academică, nu ştiu cum să spun, din care probabil că am sărit pentru că a fost o gură de aer”, spunea Anca Țurcașiu.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
6.8 9 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *