Asemănările dintre Kate Middleton și regina daneză Mary. Cele două s-au întâlnit în 2022

Presa a numit-o pe Mary ”Kate Middleton scandinavă”

Scris de: Daoud Andra

07 Jan. 2024

Kate Middleton este, de ani buni, un reper de eleganță și rafinament pentru femeile obișnuite și nu numai. Prințesa Mary, cea care va deveni în scurt timp regina Danemarcei, îi seamănă foarte mult lui Kate Middleton, atât fizic, cât și ca poveste de viață. Soția lui Frederik urmează să urce pe tron la finalul lunii, iar presa internațională a numit-o în trecut ”Kate Middleton scandinavă”.

Regina daneză Mary seamănă foarte mult cu Kate Middleton

Se scrie istorie în Danemarca, după ce regina Margareta a abdicat în favoarea fiului său, Frederik. Viitoarea regină, Mary, este căsătorită cu prințul de 20 de ani și formează unul dintre cele mai reușite cupluri regale, în ciuda scandalului de infidelitate prin care au trecut recent.

Mary este născută în Australia și l-a cunoscut pe prințul Frederik în anul 2000, într-un pub din Sidney. La fel ca soția lui William, Mary nu are sânge albastru, însă s-a integrat excelent în familia regală a Danemarcei și a cucerit inimile supușilor.

Citește și: Cum reușește Kate Middleton să aibă un ten fără imperfecțiuni. Produsul pe care nora Regelui Charles îl folosește de peste 20 de ani

”Conversaţiile au fost cele care ne-au adus împreună. Puteai comunica foarte uşor cu el. Era interesat şi prezent. Era fermecător şi chipeş.”, a povestit prințesa, despre începutul relației lor.

Asemănările dintre Kate Middleton și regina daneză Mary. Cele două s-au întâlnit în 2022
Kate Middleton și regina daneză Mary

Mary și Kate s-au cunoscut în anul 2022

Mary are 51 de ani și este mama a patru copii. Kate, pe de altă parte, are trei copii și este cu 10 ani mai tânără decât viitoarea regină a Danemarcei. Cele două s-au cunoscut în 2022, când Kate a efectuat o vizită la Copenhaga. În fotografiile în care apar împreună, se poate observa că au părul vopsit în aceeași nuanță și se coafează aproape la fel.

Și stilul vestimentar este foarte asemănător, ambele preferând ținutele elegante, culorile neutre și pantofii stiletto. În 2023, cu ocazia încororării regelui Charles, cuplul regal danez a venit la Londra, pentru ceremonie, iar Kate și omoloaga ei s-au întâlnit din nou la recepție.

Citește și: Imagine adorabilă cu Kate Middleton, din copilărie. Cum arăta în urmă cu 40 de ani, asemănarea cu fiul ei cel mic e izbitoare

Cele două au siluete asemănătoare, ambele fiind înalte și slabe. Kate Middleton este cu câțiva centimetri mai înaltă decât regina daneză care va urca pe tron la sfârșitul lunii. Mai mult, cele două s-au îmbrăcat, de câteva ori, la fel, semn că se inspiră una de la cealaltă.

Nici cuplul Mary – Frederik, nici William și Kate nu au fost ferite de scandaluri și probleme. Anul trecut, presa internațională a scris că William ar avea o amantă și chiar au apărut zvonuri că ar avea și un copil secret. Și cuplul regal danez a trecut printr-un scandal de infidelitate, în urmă cu câteva luni, după ce s-a spus că prințul și-ar fi înșelat soția cu un fotomodel. Familia regală a refuzat să comenteze zvonurile și a invocat dreptul la viață privată, însă cert este că Mary și viitorul rege au trecut peste scandal.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *