Astra Rock Festival 2022 este unul dintre cele mai așteptate evenimente ale verii. Nume cunoscute din lumea muzicală vor urca pe scena de la Sibiu pentru a le oferi câteva zile de neuitat iubitorilor acestui gen de muzică. Vă prezentăm mai jos tot ce trebuie să știți despre eveniment, dar și cât costă biletele, în funcție de categorie.
Pentru cei care vor să ajugă la Muzeul Astra în perioada 12-14 august vor exista două categorii de public:
A doua categorie de public este formată din participanții la festival, care au acces in muzeu în baza biletului sau abonamentului de festival.
Participanții la festival pot folosi pentru acces:
Accesul în zona de Festival pentru vizitatorii plătitori de bilete de intrare în muzeu este permis până la ora 17.
Biletele pot fi achizitionate online de pe site-ul www.IaBilet.ro și www.astrarock.ro și fizic de la casieria principală a Muzeului in aer liber din Dumbrava Sibiului, poarta I, Pavilion Muzeal Multicultural.
Abonament 3 zile festival – 250 lei /pers
Abonament 3 zile festival pentru abonatii muzeului – 125 lei/pers
Bilet 1 zi festival – 100 lei/pers
Bilet 1 zi festival pentru abonați– 50 lei/pers
Copiii sub 14 ani au acces gratuit doar insoțiti de câte un adult.
Copiii intre 14 și 18 ani – conform tarifarului de mai sus.
Cap de afiș al primei ediții sunt germanii de la Guano Apes, cunoscuți pentru hituri precum ”Open Your Eyes” și ”Lords of the Boards”, cel din urmă fiind, de 25 de ani, un adevărat imn al snowboard-erilor din lumea întreagă. Înaintea turneului european programat în această toamnă, Guano Apes vor cânta la ASTRA Rock în seara de sâmbătă, 13 august.
Dirty Shirt & Transylvanian FolkCore Orchestra, The Motans, Coma, Luna Amară. Pe scenă vor mai urca Iarba Fiarelor, Dora Gaitanovici, I‘m the Trip și Revolver.
Dirty Shirt sunt văzuți ca una dintre cele mai originale și de succes formații din Estul Europei, combinând sound-ul hardcore metal modern cu influențele din muzica tradițională din această parte a continentului.
The Motans este un artist recunoscut pentru piesele care au devenit hituri încă de la primele ore după lansare. Proiectul a început în 2016, când a debutat cu „Versus”, o piesă care a cucerit imediat inimile publicului, devenind un adevărat fenomen muzical.
Coma este un alt nume foarte cunoscut publicului autohton, activând de peste două decenii, timp în care au devenit una dintre cele mai iubite trupe de rock alternativ din România cu piese precum „Bruce Lee vs. Vandam”, „Cântă-mi povestea”, „Chip” sau „Document”.
Luna Amară cântă de aproape 20 de ani sincer și fără ocolișuri.
Iarba Fiarelor este o trupă de muzică din Transilvania (Transylvanian Ritual Folk). Trupa folosește în mod neconvențional chitara, bass-ul și tobele
„Dora Gaitanovic este pentru mulți revelația muzicală românească a acestui an, după ce s-a prezentat în fața publicului larg la Eurovision.
I‘m the Trip s-a format acum 10 ani din dorința de a completa scena muzicală sibiană cu elemente de rock nou, rezultând un gen muzical alternativ a cărui influențe principale vin din rockul anilor ’90, psychedelic, blues, alternative rock, hardcore punk și surf rock.
Revolver este o formație din Sibiu alcătuită din 5 prieteni, cu vârstele între 15 și 17 ani, care și-au petrecut toată copilăria împreună și pe care pasiunea pentru rock i-a unit în 2015 într-o trupă. Adolescenții au deja la activ un album și recitaluri la festivaluri importante”, explică organizatorii.