Summer Well 2022: line-up, bilete, reguli de acces. Tot ce trebuie să știi despre festivalul de la Știrbey

Summer Well 2022 are loc în perioada 12-14 august
Summer Well 2022: line-up, bilete, reguli de acces. Tot ce trebuie să știi despre festivalul de la Știrbey

Ediția a 11-a a festivalului Summer Well va începe pe data de 12 august 2022 și ține până pe 14 august. Zeci de mii se persoane sunt așteptate la festivalul de la Știrbey pentru a se distra alături de artiștii preferați.

Summer Well 2022: line-up, bilete, reguli de acces

Cea mai bună dovadă a faptului că festivalul Summer Well 2022 este extrem de așteptat este faptul că biletele s-au vândut imediat după ce au fost puse în vânzare. Unul dintre motivele pentru care biletele s-au epuizat rapid ar fi și faptul că una dintre cele mai ascultate trupe la momentul actual va urca pe scena de la Summer Well 2022. Este vorba de Artic Monkeys.

„Faptul că Arctic Monkeys vor cânta anul viitor la Summer Well reprezintă un eveniment muzical major al verii viitoare și răspunsul la cerințele venite de-a lungul anilor din partea publicului nostru. În orice sondaj pe care l-am făcut în ultimii ani, Arctic Monkeys au fost mereu artiștii de pe primul loc în topul preferințelor”, a declarat anul trecut John Varbiu, organizator Summer Well.

Cum ajungi la festivalul de la Știrbey

Pentru a ajunge din București la Știrbey poți lua trenul din Gara de Nord, însă în cele trei zile de festival va exista și o linie de autobuz.

“O linie de autobuz dedicată va fi disponibilă în timpul festivalului, care va lega Bucureștiul de Domeniul Știrbey din Buftea. De asemenea, vei putea lua trenul din Gara de Nord din București către Buftea. Vom anunța mai multe detalii înainte de festival”, au transmis organizatorii.

Reguli de acces

  1. Participanții nu au voie să intre la Summer Well cu băuturi sau alimente din exterior.
  2. Participanții nu au voie să meargă cu animale de companie.
  3. Participanții nu au voie să aducă la festival camere profesionale, ci doar fotografii și cameramanii autorizați.
  4. Copiii sunt 12 ani au acces gratuit la festival dacă îi însoțește un părinte cu bilet valabil. (1 bilet = 1 copil).
  5. Accesul la festival poate fi limitat sau restricționat, din cauza măsurilor impuse la nivel local/național, privind numărul limitat de persoane.
  6. Toți participanții vor fi controlați la intrare, iar refuzul acestui control interzice accesul la festival pentru persoana în cauză.
  7. Festivalul Summer Well se deschide vineri la ora 16:00, sâmbătă la ora 12:00 și duminică la ora 12:00.
  8. Brățara trebuie păstrată intactă și purtată în orice moment. În cazul în care scoateți brățara de pe mână, nu mai aveți acces la festival.
  9. Organizatorii își rezervă dreptul de a refuza accesul unor persoane care nu îndeplinesc condițiile prevăzute în regulamentul festivalului.
  10. Accesul minorilor se va face prin respectarea regulilor în vigoare ale festivalului.

În cazul în care cineva are o urgență medicală sau și-a pierdut medicamentele în timpul festivalului, trebuie să știe că la Summer Well vor fi corturi de prim ajutor unde poate primi asistență medicală imediată.

Program Summer Well 2022. Ce artiști vor urca pe scenă

Vineri, 12 august 2022: Future Islands, Channel Tres, Sad Night Dynamite, Lea Porcelain, Dylan Fraser, Șuie Paparude și Flight Facilities

Sâmbătă, 13 august 2022: Arctic Monkeys, Inhaler, Alice Merton, Blu DeTiger, Hayes & Y, GoldLink, Amuly și Digitalism

Duminică, 14 august 2022: Nothing But Thieves, Jungle, Roosevelt, Self Esteem, Jadu Heart, Tkay Maidza, Killa Fonic și Bob Moses.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Teama pe care o are Teo Trandafir chiar si dupa 30 de ani televiziune
1 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *