Astrologii au dat verdictul despre Kate Middleton și Prințul William. Sunt sau nu compatibili?

Ce spun specialiștii despre zodiile lor

Scris de: Daoud Andra

30 Apr. 2024

Kate Middleton și Prințul William au aniversat recent 13 ani de căsătorie. De-a lungul timpului, relația celor doi a trecut prin câteva provocări, însă de fiecare dată au reușit să le depășească și să meargă mai departe, ca o familie. Cât de compatibili sunt, de fapt, cei doi din punct de vedere astrologic? Specialiștii au dat verdictul.

Compatibilitatea dintre Kate Middleton și Prințul William

De-a lungul timpului, relația dintre Kate Middleton și Prințul William a ținut în repetate rânduri primele pagini ale ziarelor. Cei doi au rămas împreună în ciuda zvonurilor legate de infidelitate și mulți s-au întrebat dacă sunt cu adevărat suflete-pereche.

Atunci când vine vorba despre compatibilitatea în cuplu, astrologii sunt de părere că zodiile celor doi parteneri joacă un rol important. În ceea ce-i privește pe William și pe Kate, cei doi sunt în zodiile Gemeni, respectiv Capricorn. Trebuie menționat că prințul este născut pe 21 iunie, care este ultima zi de Gemeni, fiind mai aproape de zodia Rac. Kate, pe de altă parte, este născută pe 9 ianuarie, la jumătatea perioadei Capricornului.

Vezi și: Femeia de care a fost îndrăgostit prințul William, înainte de a începe relația cu Kate Middleton. Puțini știu de povestea lor pasională, imagini rare

Racul este un nativ sensibil și orientat către familie și are o compatibilitate extraordinară cu Capricornul, din punct de vedere emoțional, spun astrologii. Acesta este motivul pentru care cei doi formează un cuplu atât de sudat. Dacă este să luăm în considerare zodia Gemeni, William ar fi foarte puțin compatibil cu soția lui.

Femeia de care a fost indragostit printul William, inainte de a incepe relatia cu Kate Middleton 5
William și Kate sunt împreună din studenție

”Incompatibili din punct de vedere tehnic”

”Gemenii și Capricornul sunt incompatibili din punct de vedere tehnic, deoarece sunt în aversiune unul față de celălalt. Aversiunea este, în termeni astrologici, relația dintre două semne care nu se aspectează reciproc și, prin urmare, au elemente incompatibile”, a declarat astrologul Dana DeFranco, gazda podcast-ului Allegedly Astrology.

Vezi și: Meghan Markle, gest jenant către Kate Middleton: ”Au făcut un calvar din viața ei”

În prezent, familia celor doi traversează o perioadă dificilă, după ce prințesa a fost diagnosticată cu cancer. În luna martie, Kate Middleton și-a făcut public diagnosticul și a mărturisit că familia a fost un real sprijin pentru ea, în această etapă dificilă.

”Sperăm că veți înțelege că, în calitate de familie, acum avem nevoie de timp, spațiu și intimitate în timp ce îmi termin tratamentul. Munca mea mi-a adus întotdeauna un sentiment profund de bucurie și aștept cu nerăbdare să mă întorc când voi putea, dar deocamdată trebuie să mă concentrez pe o recuperare completă. Pentru toți cei care se confruntă cu această boală, sub orice formă, vă rugăm să nu vă pierdeți credința sau speranța. Nu sunteți singuri”, a spus Kate, în filmulețul publicat în luna martie.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum arăta Viorica Dăncilă în tinerețe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *