Atunci vs. acum cu Mirela Vaida. Vedeta arată la 41 de ani mai ceva ca la 20! Galerie foto de văzut

Cum arăta vedeta în tinerețe.

Mirela Vaida este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV din România. Cu o carieră de aproape două decenii în televiziune, vedeta a reușit să câștige simpatia publicului moderând unele dintre cele mai populare emisiuni de divertisment, precum ”Mireasă pentru fiul meu” și ”Acces direct”. Iată cum arăta Mirela Vaida la începuturile carierei în jurnalism.

Atunci vs. acum cu Mirela Vaida. Cumă arăta vedeta la 20 de ani

Mirela Vaida (41 de ani) și-a început cariera ca moderator TV în anul 2004, la o emisiune matinală, unde îl avea coleg pe actorul Cosmin Seleși. ”Acolo am înţeles ce înseamnă live-ul, dar şi multe alte lucruri ce s-au dovedit a-mi fi extrem de utile mai târziu”  – spunea vedeta într-un interviu mai vechi.

Însă ea a cochetat cu televiziunea încă din adolescență. La 17 ani, vedeta făcea parte deja dintr-o formație muzicală –  D’Or – iar la 15 ani a avut prima apariție difuzată la un post TV din Iași, unde, așa cum recunoaște chiar ea, emoțiile i-au dat mari bătăi de cap.

”Prima-prima apariţie la TV a fost în clasa a IX-a, la un post local din Iaşi, când trebuia să cânt live o melodie. Îmi amintesc şi acum că s-a dat stop de câteva ori, din cauza faptului că nu mă puteam aduna de emoţie.”, a mai spus vedeta.

Încă de când era foarte tânără, vedeta atrăgea atenția prin energia, naturalețea și frumusețea ei.

Mirela Vaida a devenit extrem de cunoscută odată cu prezentarea show-ului matrimonal ”Mireasă pentru fiul meu”. Ea s-a aflat la cârma emisiunii timp de 5 ani, între 2011 și 2016.

Ulterior a devenit moderatoare a emisiunii Acces Direct, emisiune care și în ziua de astăzi se bucură de un succes uriaș.

Deși anii au trecut aproape 20 de ani de la debutul ei în televiziune, Mirela Vaida pare neschimbată. Ba unii ar zice chiar că arată mai bine acum decât în tinerețe.

Atunci vs. acum cu Mirela Vaida
Atunci vs. acum cu Mirela Vaida

Mirela Vaida rămâne prezentatoarea emisiunii Acces Direct

Deși, inițial, apăruseră informații în spațiul public potrivit cărora Mirela Vaida ar urma să părăsească emisiunea Acces Direct la finalul contractului, respectiv începând cu data de 1 ianuarie 2024, vedeta a dezmințit zvonurile.

Ea a precizat, într-un interviu recent, că a purtat discuții, cu conducerea stației Antena Stars și s-au înțeles pentru ca vedeta să rămnă încă doi ani la cârma emisiunii.

Tot ce mai rămâne de făcut acum este semnarea noului contract.

”Am avut discuții preliminare cu noua șefă a stației (n.r. – Elena Savu Răchițeanu), un fel de ”ladies agreement”, prin care ne-am arătat interesul de a colabora și în următorii doi ani, având în vedere că ”Acces Direct” e un brand puternic, în continuare, care, la nivel național, pe intervalul de difuzare, clasează Antena Stars pe locul 4, după primele trei televiziuni generaliste. Este o performanță pentru un post de nișă, care, în principiu, s-a axat mai mult pe entertainment. Important este că Acces Direct este, încă, o sursă credibilă de informații, subiecte sociale și anchete jurnalistice pentru sute de mii de oameni. Acum urmează ca, în perioada următoare, să se semneze și contractele. Dar știi cum e… până nu e semnat… Așa e în business”, a declarat Mirela Vaida, în exclusivitate, potrivit cancan.ro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *