Aura B a revenit în România după 10 ani. Artista are planuri mărețe: “Sunt într-un proiect cu o televiziune destul de mare de la noi, poate chiar cea mai mare” EXCLUSIV

Solista, stabilită în Marea Britanie, se află într-un proiect cu o mare televiziune
Aura B a revenit în România după 10 ani. Artista are planuri mărețe: “Sunt într-un proiect cu o televiziune destul de mare de la noi, poate chiar cea mai mare EXCLUSIV

Aura Broscăreanu, cunoscută drept Aura B, s-a întors în România după 10 ani, fiind stabilită în Marea Britanie. Cântăreața are planuri mari, dezvăluind, în exclusivitate pentru Ego.ro, că se află într-un proiect cu o televiziune uriașă din România. De asemenea, expertă în schimbările de look, ea ne-a povestit cum se îngrijește părul afro, punctând că merge în fiecare săptămână la salon pentru ca podoaba ei capilară să arate cât mai bine.

Aura B: “Îmi place să fiu diferită”

Aura B ne-a dezvăluit că îi place să fie diferită, astfel că mizează pe schimbările de look. Momentan, ea a adoptat coafura afro, care se potrivește perfect cu muzica pe care o cântă:

“În primul rând, de fapt, îmi place să fiu diferită. Ce poți să schimbi prima dată la o fată? Look-ul, părul. Îmi place look-ul afro, de asta l-am și adoptat. Mi se potrivește, zic. Și nu numai, muzica pe care o cânt, pe care am adoptat-o de ceva timp este reggaeton și automat se potrivește foarte bine cu look-ul acesta”.

Cum se îngrijește părul afro

Multe românce își doresc să facă o schimbare de look, însă nu știu cum se poate îngriji podoaba capilară. Aura B a punctat că părul afro se spală doar la salon, o dată pe săptămână. De asemenea, ea a recurs la extensii naturale pentru a nu avea probleme:

“Este destul de greu. Se spală foarte greu, doar la salon. Dacă vrei să faci un experiment acasă, să te speli singură, nu recomand, nu este OK. O dată (n.r. merge la salon pe săptămână). Este suficient o dată. Culmea, deși este foarte bogat, nu transpiri. Bine, aceste extensii nu sunt sintetice. Am găsit păr natural și atunci este ușor de purtat”.

Aura Broscăreanu, cunoscută drept Aura B
Aura Broscăreanu, cunoscută drept Aura B

S-a întors în România

Mai mult, Aura B este stabilită de mai bine de 10 ani în Marea Britanie, însă în acest an s-a decis să revină în România. Ea susține că, în Anglia, lumea este obișnuită cu look-urile de acest gen. Cântăreața se consideră nonconformistă și este adepta schimbărilor:

“O să spun ceva ce probabil voi nu știți. Anul acesta am revenit în România, eu nu știu ce se folosea sau ce nu se folosea aici. Sunt stabilită de mai bine de 10 ani în Marea Britanie, acolo este ceva normal. Îmi plac schimbările, îmi place aspectul nebunatic. Eu sunt o nonconformistă, sunt rebelă de fel și vreau să rămân așa”.

“Momentan sunt într-un proiect cu o televiziune destul de mare de la noi, poate chiar cea mai mare”

Chiar dacă nu poate să ofere foarte multe detalii despre planurile ei, Aura B a explicat că este implicată într-un proiect cu o mare televiziune din România. Aceasta nu poate să plece până când nu termină contractul semnat:

“Momentan sunt într-un proiect cu o televiziune destul de mare de la noi, poate chiar cea mai mare, ca să zic așa. Momentan sunt în lucru cu ei, până nu termin contractul pe care l-am semnat, nu am cum să plec. Din păcate, nu pot să spun, nu acum (n.r. detalii despre proiect)”.

Își scrie singură piesele

Artista ne-a povestit că își scrie singură piesele, iar muzica nu o face pentru a câștiga faimă, ci pentru fanii săi. Vedeta ne-a explicat că succesul nu aduce neapărat bani, căci cunoaște persoane care au ajuns la faimă, însă nu la posibilitățile visate:

“Dacă m-ai întreba de ce cânt, de ce fac muzică, nu o fac doar pentru mine. Cred că în poveștile din viața mea pe care le pun în piese, se regăsește fiecare. De obicei, eu îmi scriu singură piesele, cred că pentru voi o fac, nu pentru mine. Când le scriu, o fac din suflet, îmi aduc aminte momentele și încerc să le pun într-o piesă, în cea mai bună formă. Pentru voi cânt, nu pentru dragul de a cânta sau pentru faimă. Se spune că faima aduce bani, nu? Nu este musai, mulți au faimă, dar nu au bani. Cunosc foarte mulți care sunt cunoscuți, dar nu au posibilitățile astea. Cel puțin, mie nu îmi lipsesc banii, deci nu o fac pentru faimă, ci pentru voi”.

8 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.