Aurel Pădureanu a împlinit 72 de ani: „A fost cea mai tristă sărbătoare”. Cum a visat-o de ziua lui pe Cornelia Catanga EXCLUSIV

Cornelia îl răsfăța de ziua lui: ”Îmi lua tort și mă ducea la restaurant. Îmi făcea surprize”
Aurel Pădureanu a împlinit 72 de ani: „A fost cea mai tristă sărbătoare”. Cum a visat-o de ziua lui pe Cornelia Catanga EXCLUSIV

Aurel Pădureanu și-a sărbătorit ziua de naștere ieri, pe 7 august, când a împlinit 72 de ani. Pentru artist nu a fost însă un prilej de bucurie, ca altădată, căci se topește de dorul celei pe care a iubit-o nespus, regretata Cornelia Catanga. El ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, ce surprize îi făcea cântăreața de muzică lăutărească, în fiecare an, de ziua lui, dar și cum a visat-o recent.

Aurel Pădureanu: „Eram obișnuit cu Cornelia, îmi făcea numai surprize”

Aurel Pădureanu nu a avut parte de o petrecere, căci dorul de Cornelia Catanga l-a împiedicat să se bucure chiar și de această ocazie specială. Îndrăgitul interpret și-a petrecut ziua de naștere în familie. Acesta era obișnuit cu regretata artistă, care îi făcea o surpriză în fiecare an. Steaua muzicii lăutărești îl ducea pe cântăreț la restaurant de fiecare dată.

„În familie am petrecut, cu copiii mei. Nu am făcut nimic, nu îmi arde. A fost cea mai tristă sărbătoare din atâția ani de zile. Eram obișnuit cu Cornelia, îmi făcea numai surprize. Ea îmi făcea zilele. În urmă cu doi ani mi-a făcut la restaurant, ca în fiecare an. Îmi lua tort și mă ducea la restaurant. Nu știam unde mă duce, îmi făcea surprize. Acum au venit copiii, am stat cu ei de vorbă”, ne-a spus Aurel Pădureanu, în exclusivitate pentru Ego.ro.

Ce cântăreți mari l-au felicitat de ziua lui: ”Am primit vreo 300 de mesaje!”

Artiștii nu au uitat de ziua lui Aurel Pădureanu. Acesta a primit în jur de 300 de mesaje din partea prietenilor, iar cântăreții Marcel Pavel și Cezar Ouatu au avut grijă să îi transmită acestuia o urare. Interpretul de muzică lăutărească s-a bucurat de multă atenție din partea colegilor de breaslă, în ziua în care a împlinit 72 de ani:

„Mi-au dat mesaje prietenii, am primit vreo 300 de mesaje. Mi-au dat mesaje Marcel Pavel, Cezar Ouatu. Mi-au dat mesaje artiștii mari”, a adăugat celebrul sărbătorit.

Aurel Pădureanu a împlinit 72 de ani
Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga

Cum a visat-o pe Cornelia Catanga: „M-am rugat la Dumnezeu și am visat-o”

De asemenea, Aurel Pădureanu s-a rugat la Dumnezeu pentru ca femeia pe care a iubit-o cel mai mult să îi apară în vis. Chiar dacă visează mai rar, în ultima perioadă, dorința i-a fost îndeplinită. Acesta a revăzut-o, în vis, pe Cornelia Catanga, regina muzicii lăutărești:

„Aseară am visat-o pe Cornelia. M-am rugat la Dumnezeu și am visat-o. Eram cu ea și era veselă. Nu pot să îmi aduc aminte exact despre ce vorbeam. Visez mai rar”.

 Cornelia Catanga s-a stins din viață anul trecut, la 63 de ani

Într-un alt interviu Ego.ro, Aurel Pădureanu ne-a oferit detalii despre povestea de iubire pe care a trăit-o alături de Cornelia Catanga. S-au cunoscut la Tel Aviv, când au plecat într-un turneu împreună. Cântărețul a fost imediat vrăjit de frumusețea artistei:

„Ne-am cunoscut în ’90, la Tel Aviv, am plecat într-un turneu cu ea. Cornelia era de o frumusețe răpitoare. Eu aveam 42 de ani. Ne-am potrivit, a fost o iubire la prima vedere. Ea a iubit enorm genul muzical pe care îl abordam eu, era o fire sensibilă. Cornelia nu îndrăgea doar muzica lăutărească, îi plăcea să cocheteze și cu alt gen, dar nu a vrut să se bage la toate genurile. Ea a rămas la genul ei, pe care l-a făcut la superlativ. O să rămână regina muzicii lăutărești. Trebuie specificat și faptul că ea cânta cu acordeonul într-un mod excepțional, ca bărbații, nicio cântăreață nu cântă cu instrumentul”. Cornelia Catanga a încetat din viață anul trecut, din cauza Covid-19. Avea 63 de ani.

9.2 6 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.