Azaleea Necula, despre zvonurile pornite după ce a apărut alături de Antonio Pican într-un videoclip: „Li se părea super ciudat că eu mă văd cu el” EXCLUSIV

Azaleea Necula, despre comentariile negative: „La început mă afectau foarte mult”
Azaleea Necula, despre zvonurile pornite după ce a apărut alături de Antonio Pican într-un videoclip: „Li se părea super ciudat că eu mă văd cu el” EXCLUSIV

Actrița Azaleea Necula a participat într-o serie de proiecte, fiind prezentă la ”iUmor” și la ”Lecții de viață”, dar și în serialul Profu’. Are și o comunitate imensă pe TikTok. De curând, ea a apărut alături de Dan Negru într-un show. Azaleea ne-a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Ego.ro, în care ne-a vorbit despre zvonurile stârnite de internauți în legătură cu vestitul artist și vlogger de succes Antonio Pican. Mai mult, tânăra ne-a explicat și ce părere are despre zvonurile negative, care o afectau la începutul carierei.

Azaleea Necula, despre momentele în care lumea o recunoaște pe stradă

Azaleea Necula este recunoscută pe stradă de fani, de la  iUmor sau „Lecții de viață”, unde a participa, astfel că își doresc să facă poze cu ea. Mai mult, tânăra, care a fost prezentă la avanpremiera cinematografică „Amsterdam”, are și o comunitate mare pe TikTok:

„Da, da. Știi de unde mă recunoaște lumea? De la iUmor. Am fost la iUmor când aveam 17 ani, acum am 25. Gândește-te că oamenii mă cunosc de atunci. Mă mai cunosc din „Lecții de viață”. Din „Profu’”, mai puțin, acolo am fani pe online, pe stradă nu. Am iUmor, Lecții de viață și TikTok, de acolo mă cunosc oamenii. Dar, da, mă recunosc. Nu știu cum se întâmplă, dar, de obicei, mă văd pe stradă sau mă întâlnesc cu ei în mall și vor poze când sunt cea mai nearanjată posibil. Atunci mă văd cei mai mulți oameni”.

Ce spune de faptul că lumea a asociat-o cu Antonio Pican

La un moment dat, Antonio Pican și Azaleea Necula au apărut împreună în câteva videoclipuri de pe TikTok. Fanii celor doi imediat au bănuit că au o relație, chiar dacă actrița trăiește o poveste de iubire de 5 ani. Ea ne-a vorbit despre aceste zvonuri:

„Era toată nebunia că s-au despărțit ei, că eu cu ea suntem prietene. Lor li se părea super ciudat că eu mă văd cu el, atât timp cât ei s-au despărțit. Fanii cei mici, copiii, au asociat despărțirea lor cu faptul că eu nu ar mai trebui să mă văd cu Antonio Pican niciodată. Mă rog, faptul că am făcut un clip i-a trimis cu gândul că suntem iubiți. Nu are treabă. După, eu am postat un videoclip cu Alin, iubitul meu, și ziceam „Cine credeți că este în spate?” și era Antonio. Dar eu eram în videoclip cu Alin, ca să le arăt clar cu cine sunt. Oamenii o să vorbească tot timpul și o să interpreteze”.

Azaleea Necula
Azaleea Necula

O afectau comentariile negative la începutul carierei

Când vine vorba despre comentariile negative, Azaleea Necula susține că era afectată de ele la începutul carierei. Totuși, și-a dat seama, de-a lungul timpului, că nu are cum să controleze anumite acuzații, așa că a început să își vadă de drumul său, fără a mai băga în seamă anumite replici:

„La început, mă afectau foarte mult. La începutul carierei luam orice comentariu foarte personal. Stăteam și mă gândeam, îi întrebam și pe alții. La un moment dat mi se pare că te obișnuiești și unele lucruri sunt foarte absurde. Să te acuze cineva că ești cu Antonio Pican sau că ai furat un iubit, aceste lucruri nu mai țin de mine. Țin de omul care lasă comentariul. Ele nu țin de mine și nu au de ce să mă afecteze. Sincer, dacă aș lua în considerare fiecare comentariu, aș înnebuni”.

Mama ei citește fiecare comentariu

Totuși, rudele sale sunt, în momentul de față, afectate de comentariile negative. Spre exemplu, mama actriței citește ce au de spus internauții la adresa fiicei sale:

„Da, mama le mai citește. Mama îmi mai zice: „Ai văzut ce ți-a zis? Șterge comentariul respectiv!”. Nu stau să șterg fiecare comentariu negativ. Deși, sincer, dacă un om se apucă să zică în comentarii, spre exemplu: „Ce nas mare ai!”, toată lumea începe și zice că este adevărat. Se iau unii după alții. Cumva, da, pe cei din familie îi afectează mai mult decât pe mine. I-am explicat mamei că nu trebuie să mai citească comentariile, se consumă prea mult. Dar tot o să facă acest lucru”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţul MOMENTULUI făcut de Buckingham! Este vorba despre Regele Charles, era DE AŞTEPTAT
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
În ce zile o să ai cel mai mare succes în luna Mai 2024 în...
Horoscop 27 Aprilie 2024. Astazi, Taurii trebuie sa faca o schimbare majora, Pestii vor realiza...
Un val de liniște și prosperitate se pregătește să învăluie șase zodii. O zi cu...
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *