Azaleea Necula din ”Profu” a pus actoria pe plan secund și se axează pe televiziune. „O să mă vedeți într-o emisiune”. Exclusiv

A decis să se facă actriță pentru că se uita la foarte multe filme

Pe Azaleea Necula telespectatorii o știu din serialul „Profu”, difuzat la Pro TV, dar și din „Lecții de viață”, unde a interpretat diferite personaje. Însă, de ceva vreme, tânăra a pus actoria pe plan secund și s-a axat mai mult pe social media. Azaleea a declarat pentru EGO.ro că va reveni pe micul ecran, însă nu într-un serial, așa cum se așteaptă toată lumea, ci într-o emisiune de divertisment, unde are rol de coprezentatoare.

”Problema este că din tot ce îmi cumpăr cred că folosesc 30%, dar nu mă laud cu asta”

Până se termine cursurile facultății UNATC, Azaleea s-a implicat în diverse proiecte, atât de pe micul ecran, cât și de teatru. Însă, după absolvire, mai precis de acum doi ani, tânăra s-a concentrat mai mult către zona de online. Pe lângă postările din diferite colțuri ale lumii pe care le-a vizitat, Azaleea este recunoscută, în comunitatea ei, drept cea care vânează cele mai accesibile haine și accesorii și împărtășește cu prietenii virtuali magazinele sau site-urile pe care le accesează.

„Nu fac doar cu un singur site. Azi (n.r. marți) am făcut cu un outlet, cu second hand-uri. De oriunde mă duc să-mi cumpăr haine, fac haul, adică le arăt celor din comunitatea mea ce mi-am achiziționat. Pentru că toată lumea îmi scrie. Problema este că din tot ce îmi cumpăr cred că folosesc 30%, dar nu mă laud cu asta. Eu vreau să promovez minimalismul, dar nu pot, îmi cumpăr încontinuu chestii. Toată lumea îmi spune să mă potolesc, dar eu nu. Am umplut două case, a mea și a mamei. Dacă nu mai folosesc ceva duc la mama”, a povestit amuzată tânăra.

„Mama îmi spune mereu să mai donez din haine că nu mai am loc de ele”

Ea recunoaște că de multe ori cumpără compulsiv, fără să probeze sau mai ales fără să aibă neapărat nevoie de acel lucru.

„Atunci când nu-mi vine ceva, încerc să fac să-mi vină. Dacă e rochie, o prind la spate cumva, o port la un eveniment. Oricum merg la foarte multe evenimente și reușesc cumva să le port măcar o dată. Dar nu port ceva mai mult de 5 ori”. Din fericire, mama actriței se asigură că hainele nu rămân dosite în dulapuri, ci le repune în circulație. „Mama îmi spune mereu să mai donez din haine că nu mai am loc de ele. Când mă vede că nu iau atitudine, le pune ea în pungi și le donează. Abia atunci când caut ceva  îmi spune că le-a donat, că avea impresia că nu le mai vreau. Dispar. Recunosc că îmi place să-mi cumpăr lucruri, dar nu mă mândresc cu asta. Chiar sfătuiesc pe cei de acasă să nu-mi urmeze exemplul. Să protejez Planeta”.

Azaleea Necula
Azaleea Necula

„După ce am terminat UNATC-ul am simțit că am nevoie de un respiro”

Din fericire, acum nu mai are atât de mult timp să meargă prin second hand-uri sau outleturi, ori să acceseze tot felul de site-uri pentru că s-a implicat într-un proiect care o solicită la maximum. Nu și-a reluat obiceiul de a merge la castinguri, iar pe platourile de filmare merge doar pentru a face conținut video pentru rețelele ei sociale, însă se pregătește să debuteze în postura de prezentatoare TV.

„La serialul Clanul a fost pe platourile de filmare să fac conținut pentru rețelele mele de socializare. Îmi este dor să filmez, dar nu m-am mai dus de mult la un casting. Nu știu. Am avut o pauză cumva. Eu am terminat UNATC-ul și apoi am simțit așa că am nevoie de un respiro. Pur și simplu așa am simțit. Dar o să revin eu, stați liniștiți”, a mai povestit Azaleea pentru EGO.ro, completând că în curând admiratorii o pot vedea într-o nouă ipostază. „Acum  o să mă vedeți la TV, dar nu într-un serial, ci într-o emisiune. Nu am cum să zic mai multe. Pot doar să zic că sunt coprezentator. Nu știu să vă zic dacă o să fie matinal, că nu știu când se difuzează, dar cred că undeva seara o să fie. Eu nu sunt o persoană matinală, dar aș fi dacă ar fi nevoie”.

Azaleea Necula
Azaleea Necula

„Am decis să devin actriță pentru că mă uitam la foarte multe filme”

Cu toate că o fascinează televiziunea, tânăra ne-a mărturisit că nu va renunța niciodată la cariera ei artistică, mai ales că de mică a visat să fie actriță de film.

„Mă simt mult mai ok pe film, deși oamenii spun că rezonez mai bine cu teatrul. Pur și simplu filmul rămâne dragostea mea de când sunt mică. Eu am decis să devin actriță tocmai din cauză că mă uitam la filme. Asta este sufletul meu. Nu am fost de mică vreo drama queen, însă reușeam cumva să pot să plâng fără să sufăr de ceva. Doar îmi imaginam vreo situație și reușeam cumva să plâng sau să dramatizez. Dar vă spun sincer, niciodată nu m-am folosit de talentul meu pentru a obține ceva. Eu habar nu am să mint. Dacă mă mint acum nu aș putea. Eu sunt actriță când trebuie. Așa în viața de zi cu zi nu pot. Toată lumea îmi spune că nu știu să mint. Nu am niciun talent. Adică eu nu știu să fac surprize. Dacă mă pui să fac surpriză cuiva, eu o stric. Nu pot. Asta sunt eu, sunt prea reală”, a mai povestit Azaleea pentru EGO.ro.

Video: Daniel Bălan

10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.