Băieții de la Noaptea Târziu se pregătesc de nunta lui Emi. Ce a dezvăluit Cucu despre petrecerea burlacilor: “O să plecăm în altă țară” VIDEO EXCLUSIV

Cuza și Cucu o să fie cavaleri de onoare
Băieții de la Noaptea Târziu se pregătesc de nunta lui Emi. Ce a dezvăluit Cucu despre petrecerea burlacilor: “O să plecăm în altă țară” VIDEO EXCLUSIV

Băieții de la Noaptea Târziu o să se bucure de un eveniment important în acest an, ținând cont că Emi o să își unească destinul cu aleasa lui, Mădălina, iar Cuza și Cucu o să fie cavaleri de onoare. Cucu ne-a oferit mai multe detalii, în exclusivitate pentru Ego.ro, despre petrecerea burlacilor, care o să aibă loc în altă țară.

Cucu de la Noaptea Târziu, despre petrecerea burlacilor care o să aibă loc înainte de nunta lui Emi

Băieții de la Noaptea Târziu au plecat într-o vacanță la începutul anului, astfel că au venit cu forțe proaspete. Aceștia o să le aducă fanilor content nou în maximum o lună. Totuși, ei o să treacă prin momente emoționante în acest an, ținând cont că Emi se căsătorește cu partenera lui, Mădălina:

“În vară aveam planul să cântăm de Revelion, dar, în schimb, am cântat la Oradea pe 23 decembrie. Prin luna noiembrie, aveam vreo 3 concerte de Revelion vorbite, nu erau deja semnate, dar ne-am gândit că mai bine mergem într-o vacanță. Eram după o perioadă de multă muncă. Ne plac concertele, nu negăm asta, dar am vrut o perioadă în care să stăm noi cu noi, să ne regăsim ca și trupă. Urmează să scoatem content. Toată lumea mă întreabă când mai facem, când mai scoatem ceva. În maxim o lună o să vină chestii de la Noaptea Târziu. Vacanța asta a fost, cumva, o pregătire pentru ce urmează să vedeți în maxim o lună. A fost și Mădălina, da. Mădălina este de sine stătătoare. Emi face nuntă în iunie, deci e clară treaba.”

Pleacă în altă țară pentru petrecerea burlacilor

Emi o să aibă parte de petrecerea burlacilor înainte de nuntă, prietenii săi respectând această tradiție. Cucu de la Noaptea Târziu ne-a mărturisit că atât mirele, cât și mireasa, o să plece în altă țară alături de prietenii lor:

“Îți dai seama că suntem cavaleri de onoare. Dacă ne întâlneam acum 4 ani și aveam această discuție, Emi era cel singur și eu și Cuza eram cei combinați. Dar uite, roata se învârte și se schimbă lucrurile. Tot ce pot să spun este că o să plecăm în altă țară. (n.r. la petrecerea burlacilor) Nu vă zic când, dar plecăm cam într-o lună, două, într-o altă țară. Mergem o gașcă formată din câțiva băieți. Fetele pleacă și ele într-o altă țară. Da, se face petrecerea burlacilor.”

“Dacă mergem în Mamaia sau în Vama Veche plătim mai mult decât plătim în țara aia”

De asemenea, Cucu a punctat că vacanța o să fie făcută în altă țară, ținând cont că prețurile de pe litoralul românesc sunt destul de piperate. Mai mult, Emi de la Noaptea Târziu o să primească și câteva cadouri din partea cavalerilor de onoare:

“Știi care e faza, că dacă mergem în Mamaia sau în Vama Veche plătim mai mult decât plătim în țara aia. Adică e clară situația. Momentan, fiecare și-a plătit, acum nu știu dacă am pus și bani pentru Emi. Mi s-a cerut să trimit niște bani, am trimis pentru biletele de avion și cazare, dar nu știu dacă include și cazarea și transportul lui Emi. Asta vom afla, când ne întâlnim data viitoare îți spun. O să îl sun pe Emi să îl întreb dacă și-a plătit singur sau i-am plătit noi. Asta clar, da, știm că trebuie să facem asta. (n.r. să îi ducă cadouri) Cred că o să fie pentru prima oară când merg la o petrecere a burlacilor, nu am mai fost niciodată. Eu acum mă simt ca la filmele americane. Cam asta este situația, nu am fost niciodată la o petrecere a burlacilor.”

Video: Dorin Marinuș

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Ce probleme de sănătate are Andreea Esca. Știrista a dezvăluit ce o supără: „Nu sunt...
Alimentele iubite de români pe care să nu le mai consumi după vârsta de 44...
Dezvăluiri fabuloase ale lui Ilie Dumitrescu! N-a mai zis niciodată asta: „Așa am luat prima...
Două transferuri la Oțelul după promovare! Dorinel îi aduce pe atacantul crescut de Hagi și...
ȘOC! Vedeta care se zbate între viață și moarte. E în COMĂ după ce soțul...
Imaginile cu Gabriela Cristea care pare mai euforică decât de obicei în emisiune au făcut...
„Eu așa mi-am găsit metoda.” Emilia Ghinescu a reușit să slăbească vizibil. Câte kilograme a...
De ce s-a prefăcut un bărbat că este mort timp de un an. Metoda ciudată...
Mădălin Ionescu rupe tăcerea după ce a apărut în emisiunea lui Cătălin Măruță: „Cel mai...
Cine e soția lui Pavel Bartoș și ce meserie are. Anca Bartoș și fiicele, ca...
Lily-Rose Depp a confirmat relația cu noua iubită. Cu cine se iubește fiica lui Johnny...
Vica Blochina a primit propuneri indecente din partea unui milionar. Fosta balerină a refuzat o...
6 zodii sunt supuse mâine la luarea unor decizii care le poate schimba viața într-un...
Zodiile avertizate! Cine trebuie să fie foarte atent mâine!
"Nu a văzut mesajul. Dar nu-mi pasă". Radu Vâlcan, gest surprinzător pentru Adela Popescu. Postarea...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *