Când începe “Te cunosc de undeva!” 2024, sezonul 20. Ce surprize majore se pregătesc, anunț de la Antena 1

Doi foști câștigători ai emisiunii, printre participanții din noul sezon.
Când începe “Te cunosc de undeva!” 2024, sezonul 20. Ce surprize majore se pregătesc, anunț de la Antena 1

”Te cunosc de undeva”, unul dintre cele mai longevive talent show-uri din România, revine la Antena 1 cu cel de-al 20-lea sezon. Producătorii emisiunii au pregătit surprize uriașe pentru telespectatori, printre ele numărându-se și prezența lui Emi și Cuza, câștigătorii celui de-al 17-lea sezon, printre echipele de concurenți. Iată când începe ”Te cunosc de undeva!” 2024.

Când începe “Te cunosc de undeva!” 2024, sezonul 20

”Te cunosc de undeva” 2024 le pregăteşte telespectatorilor un sezon plin de energie, dar şi multe surprize, alături de cele 8 echipe de artişti care au spus ”Da” provocării de a participa la spectaculosul show al transformărilor.

Citește și: Alexia Țalavutis, dezvăluiri din culisele „Te cunosc de undeva” 2024. Ce se întâmplă la filmări: „Sunt atât de invidioasă” VIDEO EXCLUSIV

Cel de-al 20-lea sezon al unuia dintre cele mai longevive talent show-uri din România va debuta sâmbătă, 17 februarie, la Antena 1. Printre cele 8 echipe de artiști care vor fi prezente în emisiune se numără și cea formată din Emi și Cuza. Cei doi au câștigat sezonul cu număr 17 al show-ului și promit să facă din nou o figură frumoasă.

”Deja, pentru noi, este familiar tot ce se întâmplă aici: de la machiaj, la costume și până la repetiții, suntem foarte confortabili cu orice. Am spus-o și o repetăm: ne plac provocările, nu ne temem de nicio limbă străină, atunci când vine vorba despre ceea ce trebuie să cântăm, nu ne ferim de niciun personaj pe care am putea să-l interpretăm, ne-a fost dor de Te cunosc de undeva! și tot ce ne dorim este să ne iasă momentele atât de bine, încât să fim foarte mândri de noi, la final!”, a mărturisit Emi.

El a dezvăluit care au fost provocările întâmpinate până acum la filmările noului sezon de ”Te cunosc de undeva”.

”Am avut parte și de o premieră, una impactantă, aș putea spune: am avut de făcut travesti la… travesti! Ca să înțelegeți mai bine, a trebuit să ne transformăm într-o persoană de sex opus, care, la rândul ei, este transformată într-o persoană de sex opus; altfel spus, a trebuit să mă transform într-un bărbat, care, de fapt, era o femeie ce interpreta un bărbat. Ce nebunie, nu?!”, a completat Emi.

Cuza: ”Mie mi-a fost foarte greu să fac un travesti care e, de fapt, genul meu”

Și lui Cuza i-a fost extrem de dificil să facă față acestei provocări inedite, motiv pentru care a fost nevoit să studieze în amănunt toate gesturile personajului.

Citește și: Cine sunt concurenții de la „Te cunosc de undeva!”, sezonul 20, de la Antena 1. Lista completă cu cele 8 perechi

”Am avut chiar de două ori de făcut asta și studiam toate gesturile unei femei care se voia a fi bărbat, dar care nu reușea să fie atât de bărbat, pentru că o trădau gesturile feminine. Mie mi-a fost foarte greu să fac un travesti care e, de fapt, genul meu, și anume: o femeie care impersonează un bărbat, având, în continuare, gesturile unei femei. Situația asta m-a făcut să studiez, mai degrabă, femeia care impersonează bărbatul, decât să fiu eu bărbatul impersonat de ea și se pare super greu, dar interesant, în același timp, însă va trebui să urmăriți emisiunea, ca să înțelegeți mai bine și ca să vă distrați copios, alături de noi!”.

Show-ul ”Te cunosc de undeva!” va putea fi urmărit în fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, pe Antena 1 şi Antena Paly.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *