Alexia Țalavutis, dezvăluiri din culisele „Te cunosc de undeva” 2024. Ce se întâmplă la filmări: „Sunt atât de invidioasă” VIDEO EXCLUSIV

”Să te trezești în fiecare dimineață la ora 5 nu este deloc ușor”

Alexia Țalavutis este dovada vie că nu contează câte ore are o zi, căci atunci când este vorba de voință și pasiune, atunci poate face absolut toate lucrurile pe care și le dorește. Artista a mărturisit, în exclusivitate pentru EGO.ro, că toate acestea vin însă și cu un preț pe care îl plătește deja: nu reușește să petreacă suficient de mult timp cu soțul ei.

Alexia Țalavutis, detalii despre TCDU 2024

Pe lângă emisiunea matinală pe care o are la Antena Stars, Alexia Țalavutis filmează și pentru cel mai recent sezon ”Te cunosc de undeva”, lansează melodii și filmează pentru un serial. Și-ar dori ca ziua să aibă mai mult de 24 de ore, nu neapărat pentru a-și lua și alte proiecte, ci pentru a putea avea timp pentru ea, dar și pentru soțul ei, regizorul Alex Fotea.

”Mai există viață și după matinal. Vezi? Nu stau prea mult timp la evenimente, pentru că trebuie să mă trezesc la 5 dimineața. Ca milionarii. Este foarte bine. Ce să facem, nu alegem noi ora emisiunii. Clar nu este nici ușor. Să te trezești în fiecare dimineață la ora 5 nu este deloc ușor. Mai ales când faci asta pe un termen mai lung. Așa când ne trezim o săptămână se poate, dar în momentul în care intervine oboseala, atunci tragi mai greu. Plus că eu mai am și alte proiecte, alte filmări și când se suprapun foarte multe, corpul se resimte”, ne-a declarat artista.

Pe de altă parte, scenariul de a recupera orele de somn la prânz, după emisiunea matinală, nu se poate aplica și în cazul ei, căci imediat după ce iese din direct de la Antena Stars, merge pe platourile de filmare de la ”Te cunosc de undeva”.

”Ce mi-aș dori să dorm la prânz, dar sunt foarte puține zilele în care pot să fac asta. Îmi doresc să dorm la prânz, dar nu pot pentru că la ”Te cunosc de undeva” începem cu 10 minute după ce terminăm matinalul. Deci, practic nu am timp decât să mă schimb în alte haine, ca să repet sau să mă duc la machiaj pentru transformări și așa mai departe. Programul este unul nebun”.

Citește și: Motivul pentru care Alexia Țalavutis nu a vrut să renunțe la numele său de familie după căsătorie: „Este un nume unic”. Ce a dezvăluit despre proveniența lui VIDEO EXCLUSIV

”Sunt atât de invidioasă pe Dima că poate să doarmă la machiaj”

Chiar dacă la ”Te cunosc de undeva” au și timp ”mort”, mai ales atunci când se pregătesc de o transformare și sunt nevoiți să stea chiar și cu orele la machiaj, Alexia Țalavutis nu reușește să ațipească nici măcar un minut.

”Sunt atât de invidioasă pe Dima că poate să doarmă la machiaj. Efectiv se întinde pe scaun și doarme. Chiar doarme. Se vede pe fața lui că ațipește pe bune. Eu nu pot. Efectiv nu pot să dorm. Dacă aud niște sunete imediat mă trezesc. Eu trebuie să stau frumos întinsă pe o canapea. Atunci da. Dar pe scaun așa chiar nu pot. Nu am reușit până acum”, ne-a mai povestit tânăra.

Vedeta are nopți în care nu doarme două ore

Acest program este de neimaginat pentru unii, însă pentru prezentatoarea TV a devenit o rutină. Astfel că, în momentul de față, nu se poate lăuda că are seri în care să doarmă ore bune, ci mai degrabă, perioade în care doarme în reprize.

”Care seara la 9, că terminăm filmările pe la 12, 1, chiar și 1:30. Depinde. Ca să înțelegi. Au fost nopți în care am dormit efectiv trei ore. Am avut chiar și o excepție, în care am dormit o oră și jumătate, când aveam filmările la ”Te cunosc de undeva”, dar și filmările pentru serial. Că înainte am avut filmările pentru serial, altă nebunie. M-am culcat pentru o oră și jumătate pentru că efectiv fizic nu mai puteam, am cedat. Nu mai suportam nimic, machiaj, haine, absolut nimic”, a explicat Alexia.

De aceea, sunt zile întregi în care nu doar că nu reușește să stea de vorbă cu soțul ei, Alex Fotea, dar îl vede pe acesta doar dormind, la rândul lui având și el un program destul de încărcat.

”Sunt săptămâni în care efectiv nu am timp de nimic. Ca să îți dau un exemplu, săptămâna trecută m-am văzut cu soțul meu marți și apoi m-am mai văzut cu el vineri. În rest l-am mai văzut când dormea”, a mai completat artista.

Alexia Țalavutis și-a luat măsuri de siguranță pentru a se asigura că ajunge la matinal

Artista recunoaște că nu este o persoană matinală și că nu crede că se va obișnui cu asta vreodată, așa că și-a luat măsuri de siguranță pentru a fi sigură că nu întârzie sau nu ajunge la matinalul de la Antena Stars. Cu atât mai mult cu cât, de-a lungul timpului, a avut parte și de experiențe nu tocmai plăcute:

”O am pe Alexa (nr. – un dispozitiv care ține locul unui asistent virtual) special în living, ca să pot să mă ridic din pat. Pentru că am avut o situație în urma căreia am rămas efectiv traumatizată. Să ne înțelegem, nu am fost niciodată o persoană matinală și nici nu o să fiu. Dar dacă trebuie să fiu undeva la 6 dimineața, ajung, adică sunt punctuală. Dacă trebuie să mă văd cu o prietenă la o cafea, atunci cred că întârzii 5 minute, nu că vreau.

Ca atare, în ziua nunții unde eu eram nașă, telefonul a făcut singur update și nu a sunat, adică pe ecran se întâmplau acolo nebunii, dar sunetul nu a pornit. Așa că m-am trezit șocată, nervoasă că nu a sunat telefonul. Eu am întârziat la make-up, eram înaintea miresei, nu am vrut să-i stric ziua și am sfeclit-o. De asta îmi este teamă cel mai mult, așa că în fiecare dimineață am grijă ca nu cumva să ratez emisia. Tocmai de aceea las Alexa undeva departe ca să pot să mă ridic și să urlu la ea să se oprească”, a explicat amuzată tânăra.

Citește și: Momentul stânjenitor trăit de Alexia Țalavutis. Cum a fost surprinsă artista într-un club, imaginile pe care le-ar vrea șterse: „Dacă vor să îmi facă vreun rău, le postează pe internet acum” VIDEO EXCLUSIV

Singurele zile în care mai reușește să-și încarce bateriile sunt în weekend, însă nici acelea nu sunt constante, căci de multe ori se întâmplă să aibă filmări chiar și sâmbăta.

”Nu știi ce fac sâmbăta? Mă trezesc la 11, mănânc și mă culc înapoi la ora 13. Bine, asta dacă nu am filmări pentru că am avut niște weekend-uri în care am avut filmări și a fost mai greu”, a explicat vedeta.

Acesta este și motivul pentru care, în clipa de față, nu este în distribuția niciun film românesc și că a lăsat actoria, una dintre marile ei pasiuni, într-un plan secund.

”Aș vrea și film, dar când? Deocamdată, și dacă aș mai vrea să mai iau proiecte, nu cred că ar fi bine pentru că nu aș mai da randament și nu îmi place să fac chestia asta. Dacă fac ceva, îmi place să fac lucrul acela până la capăt, așa cum mi-l doresc eu, în speranța că sunt acolo 100%. Să fiu mulțumită pentru mine, în primul rând”, a mai completat Alexia Țalavutis pentru EGO.ro.

Video Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *