Momentul stânjenitor trăit de Alexia Țalavutis. Cum a fost surprinsă artista într-un club, imaginile pe care le-ar vrea șterse: „Dacă vor să îmi facă vreun rău, le postează pe internet acum” VIDEO EXCLUSIV

Vedeta a povestit ce a pățit în trecut

Nostalgia anilor 2000 nu are legătură doar cu muzica ascultată sau cu hainele purtate pe atunci, ci și cu anumite alegeri care ne fac să să râdem în prezent. Într-un interviu oferit în exclusivitate pentru Ego.ro, Alexia Țalavutis și-a amintit de un moment în care a ales greșit un produs autobronzant, astfel că a ajuns în club, unde și-a dat seama că pielea ei prinsese o nuanță portocalie.

Alexia Țalavutis:  “Să nu faceți așa ceva, cel puțin nu cum am făcut-o eu!”

Alexia Țalavutis ne-a recunoscut că, fiind vară, preferă să stea la soare, însă acum își protejează pielea mult mai bine ca în adolescență. Vedeta recunoaște că a stat la plajă prea mult pe când se afla la o vârstă fragedă:

“Eu stau la soare! Cum să nu stau? Sunt din Constanța, atât mai lipsea, o constănțeancă care să nu stea pe plajă! Stau la soare, ba chiar am stat prea mult în adolescență. Ca atare, acum stau sub umbrelă mai mult, iar fără protecție nici nu se discută! S-a întâmplat de mai multe ori să plec fără sacoșă, unde am mai multe creme, pentru față, pentru corp, cu sclipici, cu ulei, fiind un întreg proces de a mă bronza, m-am dus la o farmacie, mi-am luat o cremă. Nu se mai poate altfel! Nici soarele nu mai e ca pe vremuri! Când aveam 14 ani, nu mă ardea, iar acum dacă stau 5 minute mă arde!”

Ce a pățit după ce s-a expus prea mult la soare

De asemenea, frumoasa artistă ne-a mărturisit că are pete din cauza expunerii la soare, însă, în trecut, toată lumea își dorea să aibă un bronz cât mai pronunțat:

“Da, am pete! Așa era și perioada, toată lumea stătea la soare! Era moda, prin 2000, cu bronzul negru, închis, fără nicio altă nuanță! Acum ne mai dăm cu concealer, mai facem niște umbre, dar atunci nu, erai neagră total! Asta este, greșelile tinereții se pot repara, asta dacă avem grijă, avem răbdare. Oricum, nimeni nu este perfect, așa că hai să nu ne dăm peste cap prea tare, zic!”

Citește și Alexia Țalavutis dezvăluie secretul relației fericite cu soțul ei, Alex Fotea: „Este important timpul petrecut în doi”. Sunt împreună de 10 ani VIDEO EXCLUSIV

Prin ce situație comică a trecut

Cât despre situația comică prin care a trecut, Alexia Țalavutis a încercat, în trecut, un produs autobronzant, însă nu totul a ieșit așa cum și-a dorit cântăreața. Ajunsă în club, cu pielea care căpătase o nuanță portocalie, vedeta a făcut câteva poze pe care nu vrea să le dezvăluie vreodată:

“Îmi aduc aminte de o situație în care am fost portocalie. Era iarnă și am zis să încerc bronzatul cu pistolul. Să nu faceți așa ceva, cel puțin nu cum am făcut-o eu! Acum clar că au ieșit culori mai naturale, dar eu eram portocalie în club! Se făceau pozele cu blitz! Nu vrei să știi cum am ieșit! Câțiva prieteni au respectivele fotografii, dacă vor să îmi facă vreun rău, le postează pe Internet acum! Eram pe corset atunci, alb cu negru, îmi amintesc exact cum eram îmbrăcată! Ne mai distrăm și noi cu amintiri de genul acesta și cu greșeli monstruoase!”

Citește și Motivul pentru care Alexia Țalavutis nu a vrut să renunțe la numele său de familie după căsătorie: „Este un nume unic”. Ce a dezvăluit despre proveniența lui VIDEO EXCLUSIV

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
3 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *