Ce plăcere vinovată are Alexia Țalavutis: „Acesta este viciul meu”. La ce nu poate să renunțe artista VIDEO EXCLUSIV

Mărturisirile surprinzătoare ale cântăreței

Alexia Țalavutis și-a început cariera pe când avea doar 6 ani și a devenit una dintre cele mai apreciate și longevive prezențe de pe micul ecran, implicându-se atât în domeniul actoriei, cât și în muzică. Într-un interviu oferit în exclusivitate pentru Ego.ro, aceasta ne-a vorbit despre plăcerile ei vinovate, punctând că are un anumit viciu la care nu poate să renunțe.

Alexia Țalavutis, despre plăcerile vinovate

Alexia Țalavutis are o siluetă perfectă. Vedeta are mare grijă atunci când vine vorba despre alimentație, deși are anumite plăceri culinare care nu sunt așa de sănătoase, printre care pizza, pastele și cartofii prăjiți:

“Nu știu cu ce să încep. (râde) Cred că toți avem anumite preferințe, în general, mâncarea ne face să ne simțim mai bine. Nu știu de ce, dar cam așa se întâmplă. Îmi plac foarte mult pastele, în special carbonara. Este un clasic, dar îmi plac pastele carbonara făcute în stil italian, fără smântână. Îmi plac foarte mult cartofii prăjiți, dar făcuți de mama, cred că este vorba de cadrul de familie. Cum ar fi? Nu am cum. (n.r. să mănânce săptămânal paste) Aș vrea, poate chiar în fiecare zi, dar nu se poate. Îmi place și pizza, bineînțeles. Cine refuză o pizza bună? Eu mă asigur că am toate mesele sănătoase, echilibrate, ca să nu ajung să tremur de foame. Normal, atunci nu mă înfig în prima ispită.”

“Jennifer Lopez nu bea cafea ca să fie tânără”

De multe ori, artiștii se țin departe de anumite vicii, însă Alexia Țalavutis a punctat că anumite hit-uri internaționale au fost făcute fără aceste reguli. Totuși, atunci când vine vorba despre a ne păstra ținerețea, cântăreața a punctat că există anumite staruri, precum Jennifer Lopez, care au renunțat și la micile plăceri de zi cu zi:

“Băutura? Voi ați văzut cum s-au făcut cele mai mari hit-uri în lumea aceasta? Este foarte clar! Să ne uităm la cei de peste Ocean să vedem acolo! Talentul se intensifică. Una este cu talentul, alta este cu tinerețea. Dacă este să o luăm așa, nu avem voie nici să bem cafea, Jennifer Lopez nu bea cafea ca să fie tânără. Dar să respirăm mai avem voie?”

Citește și Familia îi urmărește îndeaproape cariera Alexiei Țalavutis. Ce „comoară” deține bunica artistei. „Știe exact ce este pe fiecare în parte” VIDEO EXCLUSIV

Ce plăcere vinovată are

Alexia Țalavutis nu bea des cafea și nu fumează, însă are o plăcere vinovată. Vedeta ne-a dezvăluit că adoră o anumită băutură carbogazoasă, fără zahăr. Astfel, cântăreața consideră că acesta este viciul său, la care nu poate să renunțe:

“Îmi place aroma, dar rar. (n.r. bea cafea) Nu, nu sunt adepta vinului. Nu. (n.r. nu fumează) Vin beau doar dacă sunt în Franța, cu brânzeturi, trebuie să fie un context. Eu sunt cu șampania, aș putea să beau la dimineața, prânz și seara, dar nu se poate! Am un viciu, are legătură cu o băutură carbogazoasă 0. Acesta este viciul meu. Dacă stau bine să mă gândesc, plăcerea mea este asta!”

Citește și Ce a pățit Alexia Țalavutis, pe scenă, în fața a 6.000 de oameni: “Era un moment dramatic” VIDEO EXCLUSIV

Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *