Familia îi urmărește îndeaproape cariera Alexiei Țalavutis. Ce „comoară” deține bunica artistei. „Știe exact ce este pe fiecare în parte” VIDEO EXCLUSIV

A debutat pe micile ecrane la vârsta de 6 ani

Alexia Țalavutis este una dintre cele mai longevive prezențe de pe micul ecran, actrița începându-și cariera pe când avea doar 6 ani. De-a lungul timpului a strâns o sumedenie de filmări, pe care familia ei le-a arhivat, încât se gândește ca la un moment dat să facă un documentar pe care să-l prezinte admiratorilor ei. Alexia Țalavutis a mărturisit în exclusivitate pentru EGO.ro că bunica ei este cea care are grijă să se păstreze toate filmările cu actrița.

Alexia Țalavutis, despre debutul în televiziune

De la 6 ani Alexia Țalavutis a debutat mai întâi în postura de co-prezentatoare a unei emisiuni pentru copii, difuzată de un post de televiziune din orașul natal, Constanța, ca la scurt timp să aibă propria ei emisiune. În tot acest timp participa la diferite festivaluri și competiții muzicale, dar se și pregătea pentru cariera de actriță. Dat fiind faptul că în ultimii ani industria cinematografică din România s-a dezvoltat extrem de tare, Alexia nu exclude ideea, ca la un moment dat, să scoată din arhivă filmările cu ea și să le monteze ca pentru un documentar.

„Aveam șase ani când am debutat în televiziune. Am foarte mult material și asta pentru am avut, începând de la șase ani, o emisiune săptămânală, de copii, pe TV în Constanța, și îți dai seama că materialele sunt foarte multe. Făceam o grămadă de chestii, de la teatru, la mini payback show, prezentam, aveam un top muzical. Deci ar fi foarte multe lucruri de arătat. Am mai scos așa câteva imagini”, ne-a povestit actrița.

„Dacă aude bunica mea o să înceapă să scoată CD-urile”

Așa cum este firesc, primii susținători ai Alexiei au fost membrii familiei, care din primii ani de viață au văzut potențial artistic în ea și au lăsat-o să-l pună în valoare. Chiar dacă la 6 ani totul i se părea o joacă, această joacă a devenit imediat un adevărat job, astfel că toate filmările cu ea sunt la nivel profesionist, nu cu un telefon mobil sau cu o cameră de filmat pentru amatori.

Citește și: Ce a pățit Alexia Țalavutis, pe scenă, în fața a 6.000 de oameni: “Era un moment dramatic” VIDEO EXCLUSIV

„Dacă aude bunica mea o să înceapă să scoată CD-urile. La un moment dat le-au trecut de pe VHS, ca să îți dai seama cu câți ani în urmă se întâmpla asta, și le-au trecut pe CD-uri. Știe să scoată și timpii de pe filmare sau știe exact ce este pe fiecare în parte. A mai făcut asta. Doamna Alis. Nu există să-i zică cineva mamaie sau bunică”, a mai povestit actrița.

Pe de altă parte, pentru că abia împlinește 33 de ani, pe 27 mai, nu consideră că este momentul să scoată totul de la naftalină și să lanseze un film de tip documentar, mai ales că are în plan multe alte proiecte, atât pe partea muzicală, cât și actoricească. „Mai stau vreo 10 ani de carieră și după aceea fac un documentar. Ca să fie ca lumea. Că să fie în cinema. O să zic și eu că în curând vă invit la premieră. Vă aștept la lansare”, a mai completat Alexia Țalavutis pentru EGO.ro.

Citește și: Motivul pentru care Alexia Țalavutis nu a vrut să renunțe la numele său de familie după căsătorie: „Este un nume unic”. Ce a dezvăluit despre proveniența lui VIDEO EXCLUSIV

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *