Motivul pentru care Alexia Țalavutis nu a vrut să renunțe la numele său de familie după căsătorie: „Este un nume unic”. Ce a dezvăluit despre proveniența lui VIDEO EXCLUSIV

Alexia Țalavutis: „Soțul meu nu a luat numele meu”

Alexia Țalavutis s-a căsătorit cu regizorul Alex Fotea în 2017 și tot de atunci a luat numele soțului ei. Artista nu a renunțat complet însă la numele care a consacrat-o, mărturisind în exclusivitate pentru EGO.ro că vrea să ducă mai departe numele tatălui ei și chiar să-l poarte și viitorii copii.

De ce și-a păstrat Alexia Țalavutis numele de familie după căsătorie

În timp ce multe artiste își păstrează numele de scenă doar simbolic și îl iau pe cel al soțului imediat după căsătorie, Alexia Țalavutis nu a vrut nici în ruptul capului să renunțe la numele primit de la părinții ei.

„Sunt Țalavutis-Fotea. Așa scrie pe buletin și pe pașaport. Nu am renunțat la numele meu de artistă, la gândurile mele de când aveam 5 ani. Nu aveam cum să renunț pentru că este un nume unic, e păcat să nu-l duc mai departe și atunci nu am putut să renunț la el. Am fost de acord să-l păstrez, toată lumea mă știe așa, inclusiv eu mă identific cu numele ăsta și acum am mai adăugat unul”, a povestit Alexia pentru EGO.ro, completând că soțul nu a preluat la rândul lui numele ei, însă au convenit ca viitorii copii să le poarte pe ambele cu mândrie.

Citește și: Ce a pățit Alexia Țalavutis, pe scenă, în fața a 6.000 de oameni: “Era un moment dramatic” VIDEO EXCLUSIV

„Eu vreau să-l duc mai departe și să-l poarte și copiii mei. Soțul meu nu a luat numele meu. Nu este obligatoriu. Te întreabă acolo la Primărie de toate. Deci noi eram acolo și ne-au luat la întrebări și nu înțelegeam ce înseamnă. E foarte complicat”.

„Este un nume grecesc”

În afara faptului că este un nume cu rezonanță și deloc comun, artista nu vrea să se despartă de el și prin prisma faptului că așa simte că duce mai departe amintirea bunicului ei.

„Într-adevăr este un nume grecesc. Eu sunt născută în Constanța. Iar bunicul meu este grec, venit împreună cu părinții lui în România ca să facă business, că așa era pe vremuri. Știu și eu un pic de greacă. Mai mult cânt în greacă, de vorbit e foarte greu, chiar e foarte greu dacă nu faci asta zilnic”, ne-a povestit Alexia Țalavutis despre proveniența numelui ei de familie.

Citește și: Alexia Țalavutis dezvăluie secretul relației fericite cu soțul ei, Alex Fotea: „Este important timpul petrecut în doi”. Sunt împreună de 10 ani VIDEO EXCLUSIV

Cu atât mai mult cu cât a avut și o relație specială cu bunicul patern, purtând și astăzi lucruri care i-au aparținut acestuia.

„Am un medalion care este de la bunicul meu cadou și este din Atena. Dar mai am ca obiect de suflet, de familie, un ghiul, tot al bunicului meu, cu aceleași inițiale, A-T. S-au șters în timp, dar îl port cu drag și mă bucur că se potrivesc cu inițialele mele”.

Citește și: Cum își îngrijește Alexia Țalavutis părul creț. Ritualul de la care vedeta nu se abate VIDEO EXCLUSIV

„Nu mai am rude în Grecia”

Chiar dacă nu vorbește foarte bine greaca, Alexia cântă bine în această limbă și a făcut-o mulți ani la rând, înainte să se mute în București.

„Când eram puștoaică, ca să zic așa, mergeam în Grecia, o dată la două-trei luni și aveam concerte. Eram într-o formă de invidiat cum ar veni, pe partea asta grecească pentru că și aveam activitate. Mergeam în Grecia, cântam, mergeam împreună cu Ionuț Galani, cu colegii noștri care dansau, adică făceam super show-uri. Dar eram mai mică”, a mai povestit artista.

Citește și: Cum a ajuns Alexia Țalavutis celebră: „Eram pregătită”. A făcut primii pași către o carieră artistică încă de la o vârstă fragedă VIDEO EXCLUSIV

În momentul de față, de fiecare dată când ajunge în Grecia se bucură doar de peisaj și de mâncarea bună, nu și de revederea cu parte din familia ei. Din păcate nu mai are niciun membru al familiei pe pământ elen.

„Nu mai am rude în Grecia. Au mai rămas rude acolo, dar foarte puține, majoritatea s-au împrăștiat. Sunt și prin Canada, prin Australia, iată și în România”, a mai completat Alexia Țalavutis pentru EGO.ro.

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
6.7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Ce să pui în sarmalele murate pentru o aromă divină. Cum se fac, sunt un...
Diferența mare de vârstă dintre fiul lui Țiriac și Sorana Cîrstea! Ea e tânără și...
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Familia Regală a Marii Britanii, lovită de o nouă tragedie. A fost găsit mort, în...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat /...
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 24 Aprilie 2024. Balanțele vor avea bani, Peștii trebuie să-și mențină echilibrul atât în...
Horoscop Zilnic Miercuri 24 Aprilie 2024. Nativii Vărsător vor beneficia de motivația necesară pentru a-și...
Verifică dacă ești pe listă: astăzi, 5 zodii primesc vestea mult așteptată
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *