Cum își îngrijește Alexia Țalavutis părul creț. Ritualul de la care vedeta nu se abate VIDEO EXCLUSIV

"Gândiți-vă că toată strada știa că eu fac baie"

Alexia Țalavutis este recunoscută datorită talentului său, însă și datorită podoabei capilare bogate cu care a fost înzestrată. Cunoscuta blondină are părul creț și mereu aranjat, astfel că multe persoane s-au întrebat cum îl îngrijește. În cadrul emisiunii Ego Life, vedeta a dezvăluit ce face pentru podoaba sa capilară.

Alexia Țalavutis, despre perioada copilăriei. Cât de greu îi era să își aranjeze părul

Alexia a povestit în cadrul discuției cu Dana Săvuică și Diana Baicu, la Ego Life, despre cât de greu îi era în copilărie când trebuia să își spele părul și să îl aranjeze. Mărturisește că știau toți vecinii când avea loc acest lucru datorită țipetelor sale.

„Specifice acum, da (n.r. produse pentru păr creț), când eram mică era un chin. Gândiți-vă că toată strada știa că eu fac baie, nu exista balsam, nu existau tot felul de produse care să te ajute să îl îngrijești”, a povestit Alexia.

Cum își îngrijește Alexia Țalavutis părul creț: “Pare că așa mă trezesc, dar nu”

Alexia recunoaște că a testat multe produse până când a găsit ceva care să o ajute în îngrijirea părului său. Acum însă, știe ce are de făcut. Mai dezvăluie și că aspectul părului său este condiționat și de starea ei interioară. Astfel că în perioadele stresante, nici părul nu se așază foarte bine la fel ca atunci când are o perioadă bună.

În ciuda faptului că multe persoane cu părul creț își doresc să îl îndrepte, Alexia mărturisește că nu vrea să îl schimbe. Știe cum să îl îngrijească, astfel încât să arate mereu bine.

“Dar acum, da, am încercat aproape toate produsele, mi-am creat așa o rutină a mea. Într-adevăr, pare că așa mă trezesc, dar nu. Este vorba și despre îngrijire. Ca atunci când ai părul drept, așa este și cu părul creț. Îngrijire tot timpul. Și nu e neapărat doar la exterior, ci și din interior. Am observat că dacă este o perioadă mai stresantă… se schimbă, stă altfel. Și încă ceva, apropos de asta, părul creț nu stă niciodată la fel în fiecare zi. Este un rebel toată viața, indiferent de am face”, a declarat Alexia Țalavutis la Ego Life.

Emisiunea Ego Life este prezentată de Dana Săvuică și poate fi urmărită în fiecare luni, de la ora 21:00 pe pagina www.ego.ro, sau pe canalul de YouTube al emisiunii.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *