Unde vrea Cuza de la Noaptea Târziu să îi vadă pe Cucu și iubita lui, Rebecca: “Toată lumea mă întreabă!” VIDEO EXCLUSIV

Ce a dezvăluit despre iubita lui

În primul sezon Power Couple, Emi de la Noaptea Târziu a participat alături de soția lui, Mădălina, acceptând astfel provocarea cuplurilor. Cuza își dorește să îl vadă în respectivul show și pe celălalt coleg al său, Cucu. Totuși, acesta ne-a mărturisit, în exclusivitate pentru Ego.ro, că decizia îi aparține iubitei sale, chiar dacă el și-ar dori să meargă în emisiune.

Ce spune Cucu de la Noaptea Târziu despre o participare la Power Couple

Rebecca, iubita lui Cucu de la Noaptea Târziu, preferă discreția, astfel că apare destul de rar în fața camerelor. Cu toate acestea, artistul a punctat că și-ar dori să meargă alături de aceasta la Power Couple, însă o lasă pe tânără să decidă, chiar dacă prietenul său, Cuza, își dorește să îi vadă pe amândoi în emisiune:

“Aceasta este o întrebare pe care mi-a pus-o și Cuza! Toată lumea mă întreabă de treaba aceasta! Încă nu știu. Rebecca ar trebui să spună dacă vrea să meargă sau nu! Rămâne decizia la ea! E posibil, nu știu sigur! Au fost niște mici discuții, dar nu pot să zic că am stat la masă să vorbim de asta! Ține de ea dacă vrea să meargă, nu e așa de ușor precum pare! Pe canapea, când te uiți de acasă, știu că nu pare atât de greu!

Dar ține de ea dacă vrea să meargă! Eu aș merge, sunt competitiv și mi-ar plăcea! Să știi că el chiar mă vrea acolo și îmi tot zice. M-am văzut cu Cuza și prima lui întrebare a fost: “De ce nu mergi cu Rebecca la Power Couple?”. I-am zis ce ți-am zis ție acum! Poate o să mergem! Nu neapărat că nu este obișnuită, dar nu îi place ei treaba aceasta! Poate cu timpul o să se obișnuiască și o să îi placă! Știu cum este! O înțeleg și nu pun presiune ca să facem anumite lucruri.”

Citește și: Cucu de la Noaptea Târziu, totul despre noua iubită. Cine este femeia care l-a cucerit și cum s-au cunoscut: “Trebuie să înțeleagă” VIDEO EXCLUSIV

Ce a dezvăluit despre prietenul său, Emi

Cucu a putut să îl urmărească la Power Couple pe prietenul său, Emi, care a participat alături de soția sa, de profesie medic stomatolog. Artistul a recunoscut că l-a certat pe colegul său atunci când s-au întâlnit, spunându-i că a renunțat prea repede la proba în care a fost eliminat:

“Am fost mulțumit, dar m-a dezamăgit pe anumite părți! I-am și zis! La ultima rundă, când au fost eliminați, a renunțat prea ușor! L-am certat puțin, o să fiu sincer! Știam că Mădă o să fie stâlpul acolo, știu că ea este mai forțoasă! Per total, sunt mândru de el pentru că a stat atât de mult!

Dacă nu era Mădă, Emi îmi pare rău că zic asta, nu ajungeai până acolo! Da, pe partea aceasta ea este stâlpul! Și el are calitățile lui, dar pe partea de competiție, Mădă a câștigat și ea, pentru mine, Power Couple! Singură, cu Emi, nu contează! A câștigat și ea acolo!”

Citește și: Cucu de la Noaptea Târziu și-a făcut iubită. În ce domeniu activează tânăra: “Asta am avut de zis!” VIDEO EXCLUSIV

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *