Bancnota pe care trebuie să o ai mereu în portofel. Atrage banii în viața ta

Scris de: Dana Cazacu

21 Apr. 2023

Bancnota pe care trebuie să o ai mereu în portofel. Atrage banii în viața ta

În cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3, Lidia Fecioru a dezvăluit care este bancnota ce trebuie să o ai mereu în portofel. Conform spuselor bioenergoterapeutului, aceasta atrage banii în viața celui care o posedă. Iată ce trebuie să ții în portofel pentru a avea bunăstare.

Bancnota care atrage alți bani. Trebuie să o ai mereu în portofel

Nu toți românii stau bine din punct de vedere financiar. Cu toate acestea, Lidia Fecioru ne spune care este bancnota pe care trebuie să o avem mereu în portofel. Se pare că aceasta atrage alți bani, potrivit renumitului bioenergoterapeut.

Există mai multe bancnote românești în circulație, însă una pare să fie mai specială, pentru că atrage mai mulți bani. Am putea crede că este vorba de bancnota de 500 de lei, însă nu este adevărat. În cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”, Lidia Fecioru a dezvăluit că bancnota de 100 de lei este un adevărat magnet pentru alți bani.

„Bancnota aceasta e bună, atrage bani”, a spus Lidia Fecioru la Antena 3. Ea mai susține că seara nu se dau bani, deoarece astfel dai și bunăstarea din casă.

Trucul care îți va menține banii în portofel

Mai există un truc care poate atrage banii, nu numai bancnota de 100 de lei care nu trebuie să lipsească din portofel. Dacă abia ai primit bani, aceștia nu trebuie cheltuiți imediat. Indicat este să stea în portofel ceva timp, măcar pentru o noapte. Astfel am putea atrage energia banului.

„Când ne schimbăm portofelul, mai putem pune bani în portofel și îl lăsam 7 zile pe pervazul geamului. Obligatoriu să fie câțiva bani în portofelul cel nou, transferați din cel vechi. Astfel transferăm informația. Banii din portofel pot fi inclusiv din altă țară.

Trebuie să iei 7 bănuți, pot fi din diferite, și să îi stropești cu ulei de levănțică. Așa atragem prosperitate și belșug. Astfel atragem mai mulți bani”, a explicat Lidia Fecioru în urmă cu ceva timp, potrivit sursei citate.

Bancnota pe care trebuie să o ai mereu în portofel
Bancnota pe care trebuie să o ai mereu în portofel

Ritualuri care aduc noroc la bani

Se pare că portofelul nu trebuie purtat perioade foarte lungi de timp. Acesta trebuie schimbat o dată pe an. Se spune că banilor le place tăcerea, așa că nici să ne lăudăm că îi avem nu este bine.

De asemenea, banii nu trebuie să fie blocați, ci trebuie să circule. Totuși, nu este bine să îi aruncăm în vânt și să nu muncim doar pentru a avea bani. Ei trebuie folosiți neapărat.

Nu e bine să spunem că nu avem bani, pentru că cei care fac acest lucru nu îi vor avea niciodată.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Simona Țăranu, despre fotbaliștii români care au făcut istorie. Cum este Gigă Hagi
9.3 25 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *