Bănel Nicoliță, interviu exploziv. Ce spune despre echipa din Făurei, retragerea din fotbal și viața personală. Ce relație are cu fosta soție: „Nu există scandal” EXCLUSIV

Fostul mare fotbalist își adoră cele două fiice: ”Când sunt cu ele le iau tot ce vor”
Bănel Nicoliță, interviu exploziv. Ce spune despre echipa din Făurei, retragerea din fotbal și viața personală. Ce relație are cu fosta soție: „Nu există scandal” EXCLUSIV

Bănel Nicoliță ne-a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Ego.ro, în care ne-a vorbit despre minunatele sale fiice, relația cu fosta soție, dar și despre marea lui pasiune, fotbalul. Fostul mare jucător a explicat ce s-a întâmplat cu echipa din Făurei, în care a investit atât timp, cât și bani. De asemenea, acesta a punctat că regretă retragerea din fotbal, alegând un drum greșit, însă își asumă fiecare decizie pe care a luat-o.

Bănel Nicoliță: „Îmi vine să plâng când văd că alții pot să joace”

Bănel Nicoliță, aflat la concertul lui Lil Pump, senzația trap, ne-a explicat că drumul pe care l-a ales i-a furat marea pasiune, fotbalul, dar și timpul prețios pe care îl putea petrece cu familia. Totuși, extrem de asumat, fostul mare jucător ne-a explicat că nu regretă vreo decizie, căci și-a dorit să facă un lucru bun.

Atunci când vine vorba despre viața personală, Bănel Nicoliță și fosta soție au o relație extrem de bună. Acesta își adoră copiii, însă nu se vede tătic pentru a treia oară, căci toată iubirea o oferă către fiicele sale. Prin intermediul Ego.ro, el i-a mulțumit fostei soții pentru legătura bazată pe respect pe care o are cu aceasta.

 Ego.ro: Bănel, cum se întreține în formă un fost mare fotbalist?

Bănel Nicoliță: Prin mișcare tot timpul. Sportul este pe primul loc la mine, mai ales pentru că am o școală de fotbal, în care sunt implicat 200%. Lucrez cu ei, joc cu ei, le ofer toată dragostea, tot sprijinul. Sunt implicat atât fizic, cât și mental.

Ce se întâmplă cu echipa din Făurei? Ai fost extrem de atașat de respectiva echipă.

Bănel Nicoliță: Am fost foarte atașat, am renunțat la familia mea, la prietenii mei, la banii mei și la cariera mea de fotbalist. La momentul respectiv, nu am fost atent. Am luat niște decizii proaste, le-am recunoscut tot timpul. Trebuia să rămân lângă familie, nu să plec, dar cum eu sunt Bănel, am fost tot timpul corect, mi-am recunoscut greșeala. Am spus că este greșeala mea, nu a fostei soțiii, că eu sunt de vină. Am recunoscut, am pierdut banii, am zis OK, de azi încolo îmi asum.

„M-am născut sărac, pentru mine sărăcia este egală cu zero”

Bine, dar ai investit foarte mult timp, să nu mai spun de bani.

Bănel Nicoliță: Să îți spun cum sunt eu cu banii. M-am născut sărac, pentru mine sărăcia este egală cu zero. Dar, oamenii cu care am lucrat, am renunțat la fotbal, la cum eram eu, puteam să joc încă vreo 5-6 ani. Banii vin și pleacă. În primul și în primul rând, cel mai important pentru mine este că am renunțat la familia mea dragă pentru Făurei și acei oameni nu au apreciat lucrul acesta și nici în ziua de azi nu și-au dat seama că eu am făcut un efort enorm ca să fiu antrenor, jucător, bucătar, tot. După 2-3 ani mi-am dat seama că am greșit.

Totuși, te-ai retras din fotbal la 31 de ani, iar acum sunt fotbaliști care joacă până la 40 de ani sau mai mult. Nu ți-ai fi dorit să continui?

Bănel Nicoliță: Îmi vine să plâng când văd că alții pot să joace și eu puteam să joc lejer. Am ales un drum greșit, am crezut la momentul respectiv că pot să fac ceva pentru acel oraș cu 2.000 și ceva de locuitori. Mi-aș fi dorit ca oamenii să fie lângă mine, dar au fost doar verbal și atât. Dar nu regret nimic din tot ce am făcut greșit, sincer. Sunt un om responsabil, un om care a știut că o să greșească, dar, în același timp, am zis: „Știu că greșesc, dar vreau să fac un lucru bun pentru copii, pentru orașul acesta!”. Dar acei oameni nu au apreciat la momentul respectiv. Este dureros. Dar, cu timpul, o să regrete. În momentul în care eu am plecat, echipa a rămas pe ultimul loc. Echipa nu mai are jucători, o să retrogradeze. Nu o să mai fie cineva ca Bănel Nicoliță care să investească, să renunțe la banii și la familia lui. Niciodată.

Bănel Nicoliță, Maria Constantin și Robert Stoica
Bănel Nicoliță, Maria Constantin și Robert Stoica

Ce spune despre fiicele sale: „Sunt cele mai minunate ființe din lume. Vă vorbesc cu lacrimi în ochi”

Bun, să trecem la partea personală. Cum ești ca tătic?

Bănel Nicoliță: Sunt minunat, din punctul meu de vedere, pentru că mă implic foarte mult, sunt un om care oferă toată dragostea. Fetele mele sunt cele mai minunate ființe de pe lume. Vă vorbesc cu lacrimi în ochi. Nu există bucurie mai mare. Când sunt cu ele le iau tot ce vor.

Dar te-ai gândit, la un moment dat, să mai faci un copil?

Bănel Nicoliță: Vă spun sincer, având două fete mari, nu aș vrea să mai fac încă un copil. Le iubesc prea mult și nu vreau să creadă vreodată că iubesc pe cineva mai mult decât pe ele.

S-a tot vorbit în presă despre viața ta personală. Cum împarți timpul cu copiii, ținând cont că ai trecut printr-un divorț?

Bănel Nicoliță: La noi este vorba despre respect. Fosta mea soție a înțeles nebunia mea și m-a acceptat cu multe chestii. Avem o relație foarte bună din toate punctele de vedere, nu există scandal. Dacă îmi doresc să mă duc să iau fetele, le iau. Nu este problemă. Îi mulțumesc pentru asta, pentru că știu că nici ei nu îi este ușor. Vom vedea ce o să se întâmple, căci viața este plină de surprize.

„Când o să fiu cu cineva, o să ies să vorbesc”

În momentul de față, ai o relație? Vreau să spulberăm acest mister.

Bănel Nicoliță: Vreau să mă înțelegeți și pe mine la acest aspect. Când o să am o relație foarte serioasă, o să ies în față și o să recunosc. O să spun: „Da, sunt cu X și o să construiesc o familie”. Când o să fiu cu cineva, o să ies să vorbesc. Când s-au spus lucruri despre mine, frumoase sau urâte, am ieșit și am vorbit, chiar dacă m-au deranjat.

De unde se trage modestia ta?

Bănel Nicoliță: Dumnezeu mi-a dat puterea de ierta oamenii.

Ai vreun sfat pentru cuplurile care trec printr-un divorț? Ținând cont că ai o relație foarte bună cu fosta soție.

Bănel Nicoliță: Mă simt norocos. Sunt un bărbat norocos pentru că am o relație foarte bună cu fosta soție. Nu pot să dau sfaturi, eu știu doar ce e în casa mea, nu în casa altora. Respect deciziile pe care le iau alături de fosta soție.

8.9 216 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.