Bărbați celebri care au arătat lumii întregi ce înseamnă dragostea adevărată. Ce sacrificii au făcut pentru soțiile lor

Uneori, dragostea este mai mult decât ceea ce vedem la televizor sau în filme. Iată o listă de bărbați celebri care au arătat lumii întregi ce înseamnă dragostea adevărată.
Bărbați celebri care au arătat lumii întregi ce înseamnă dragostea adevărată. Ce sacrificii au făcut pentru soțiile lor

Lumea showbiz-ului este una plină de tentaţii. Cuplurile nu rezistă foarte mulţi ani împreună, iar ca vedetă foarte greu poţi găsi dragostea adevărată. Acest lucru a fost dovedit de despărţirile şi divorţurile furtunoase ale vedetelor de-a lungul timpului.  Există însă şi excepţii, care arată că, atunci când îţi găseşti sufletul-pereche, iubirea învinge totul.

Unii bărbați, indiferent de situație, chiar știu să prețuiască femeia care le stă alături. Aceștia sunt bărbații care ne dovedesc că romantismul n-a murit și fac viața reală să arate mai bine decât în filme. Sunt câteva cupluri remarcabile, care au demonstrat că, atunci când există dragoste, timpul nu le destramă căsniciile, ci le întăresc.

Iată nouă bărbați celebri care au arătat lumii întregi ce înseamnă dragostea adevărată.

1. Bărbați celebri. Keith Urban

După 15 ani de căsnicie și doi fii, în căsătoria cu Nicole Kidman, muzicianul folk australian Keith Urban încă este fericit. Vorbind despre prima lor întâlnire, Urban a mărturisit:

„Întâlnirea cu ea și căsătoria nu a schimbat viața, a fost începutul vieții în sine”.

Keith Urban și Nicole Kidman
Keith Urban și Nicole Kidman

S-au întâlnit în 2005 și s-au căsătorit în anul următor. Lupta lui Keith cu dependențele a ajuns într-un punct critic și a recunoscut că relația lui cu Nicole l-a ajutat:

„Pentru prima dată în viața mea, am reușit să scap de cătușele dependenței”.

2. Pierce Brosnan

Înainte de a se căsători cu Keely, Brosnan a fost căsătorit cu Cassandra Harris timp de 11 ani. Din păcate, în 1991, Cassandra a murit de cancer. Brosnan și Harris au avut un copil, iar Brosnan a adoptat ulterior doi dintre copiii Cassandrei din căsătoria ei anterioară.

Pe Keely Smith a cunoscut-o în 1994, după perioada aceea atât de dificilă din viața lui. După 22 de ani de căsnicie, relația lor rămâne puternică:

„Keely este cea mai uimitoare mamă și femeie; Am văzut-o crescând de 27 de ani, am văzut cum înflorește și crește viața noastră împreună. Și mai sunt multe vise de îndeplinit”, a spus el.

3. Bărbați celebri. Roberto Benigni

Celebrul actor și regizor italian are o căsnicie fericită cu actrița Nicoletta Braschi de mai bine de patru decenii. Au fost împreună ca parteneri de viață, de afaceri și pe plan artistic. El a fost alături de ea după un teribil accident de mașină din 2012, care i-a schimbat viața pentru totdeauna.

Când Benigni a primit premiul la cea de-a 78-a ediție a Festivalului Internațional de Film de la Veneția, a ținut un discurs emoționant dedicat soției sale:

„Nu vă pot dedica acest premiu pentru că acest premiu este deja al vostru. Am făcut totul împreună de 40 de ani. Dacă ar fi să măsor timpul, ar fi „cu tine” și „fără tine”. Putem împărți premiul: eu păstrez finalul și restul este al tău.

Aripile sunt ale tale. Dacă ceva ce am făcut a luat amploare, este datorită ție, a talentulului, feminității tale. Radiezi lumină, dragoste la prima vedere, într-adevăr o vedere eternă”, a spus el.

4. Prințul Harry

Aparent, dragostea dintre Prințul Harry și Meghan Markle este atât de puternică încât chiar a renunțat la titlul său regal doar pentru a fi alături de iubita lui. Prințul rebel și-a întâlnit iubirea vieții în 2016, când „frumoasa domnișoară Markle s-a împiedicat și a căzut în viața lui”, așa cum spune el.

Prințul Harry și Meghan Marke
Prințul Harry și Meghan Marke

El a cerut-o în căsătorie în 2017 cu un inel de logodnă uimitor, conceput de el însuși. Unul dintre cele două diamante din inel i-a aparținut prințesei Diana. Prințul a spus că el crede că regretata sa mama și Meghan Markle ar fi fost „cele mai bune prietene”.

5. Bărbați celebri. John Legend

John Legend și-a cunoscut dragostea, Chrissy Teigen, în 2007, dar abia în 2013 au devenit soț și soție. Au doi copii împreună și se pare că trăiesc un vis:

„Ne iubim, ne respectăm și ne admirăm cu adevărat”, a spus el atunci. „Cred că asta e baza unui cuplu și ne bucurăm foarte mult unul de compania celuilalt. Ea este atât de bună. Este atât de atentă, atât de grijulie și are, de asemenea, un mare simț al umorului.”

John Legend și familia lui
John Legend și familia lui

Când cuplul a ieșit într-o seară la scurt timp după nașterea fiicei lor, Legend și-a apărat public soția în fața criticilor aduse pe rețelele de socializare, unde a fost numită drept o persoană „iresponsabilă”.

„Când ieșim amândoi la cină, ne poți critica pe amândoi. Chrissy nu trebuie să suporte toate astea.”

Cei doi au rămas alături și în momente mai grele, cum a fost cel când Crissy a pierdut o sarcină.

6. Jon Bon Jovi

Acest star rock s-a căsătorit cu iubita lui de liceu, Dorothea Hurley, în 1998, iar căsătoria lor a trecut testul timpului în cel mai frumos mod. Au 4 copii împreună, fiica Stephanie și fiii Jacob, Jesse și Romeo. Solicitat să împărtășească secretul legăturii lor de durată, Bon Jovi spune că secretul este respectul reciproc:

„Creștem împreună. Și ne placem mult. Ne iubim și vrem să ne petrecem timp împreună.”

Dorothea și Jon Bon Jovi
Dorothea și Jon Bon Jovi

Ei au deschis mai multe restaurante comunitare, numite Soul Kitchen, unde oamenii nevoiași pot mânca gratuit.

„Sunt mai fericită dacă îmi place ceea ce fac, dacă fac ceea ce este bine pentru familia mea și dacă fac lumea un pic mai bună”, adaugă ea. Bon Jovi demonstrează că este un tip special de vedetă rock, care face lumea să vibreze prin răspândirea dragostei.

Familia lui Jon Bon Jovi
Familia lui Jon Bon Jovi

7. Bărbați celebri. Hugh Jackman

Căsătoria celebrului actor cu Deborra-Lee Furness, cu 13 ani mai mare decât el, a depășit tot felul de obstacole din 1996. De la dezaprobarea publică cauzată de diferența de vârstă până la criticile dure la adresa aspectului și greutății soției sale. Jackman i-a rămas devotat.

Hugh Jackman și Deborra
Hugh Jackman și Deborra

El a fost alături de ea în momentele bune și în cele rele. Deborah a suferit două avorturi spontane, așa că cei doi a ajuns să adopte doi copii. Jackman a mărturisit că a știut că ea este aleasă foarte curând după ce a întâlnit-o.

„Știam în două săptămâni de la întâlnirea cu Deb că vom fi împreună pentru tot restul vieții noastre”.

La cea de-a 25-a aniversare a nunții, celebrul actor i-a împărtășit soției sale un mesaj emoționant pe Instagram, în care scria: „A fi căsătorit cu tine, Deb, este la fel de natural ca respirația. În cei 25 de ani ai noștri, dragostea noastră a devenit mia profundă, distracția, entuziasmul și aventura mai încântătoare, învățarea și mai mare. Sunt mereu recunoscător pentru că ne împărtășim dragostea, viața și familia noastră împreună. Și suntem abia la început. Deb, te iubesc din toată inima mea.”

8. Steve Carell

Steve Carell și soția sa, Nancy, chiar știu cum să facă o relație să funcționeze. Sunt căsătoriți de mai bine de 20 de ani, au lucrat împreună și au doi copii.

„Nu voi uita niciodată când am fost la altar și am văzut-o sosind; Am fost imediat copleșit de un sentiment de calm”, a spus Carell, amintindu-și ziua nunții.

„Am avut un sentiment care spunea că totul este așa cum terbuie sp fie, mai mult decât orice, mi-a dat multă putere să știu că această persoană va fi partenerul meu și că mă va sprijini. M-a făcut să mă simt puternic și nu voi uita niciodată”, a spus el.

Celebrul comediant crede chiar că soția lui este mai amuzantă decât el:

„Ea mă face să râd mai mult decât oricine”.

9. Bărbați celebri. Kevin Bacon

Când Bacon și colega lui, actrița Kyra Sedgwick s-au întâlnit în 1987, el admite că s-a îndrăgostit imediat de ea. S-au căsătorit în 1988 și au avut primul copil la scurt timp după aceea. În 1992 au avut încă un copil. Cei doi fii ai lor calcă pe urmele părinților lor în ceea ce privește alegerea carierei.

A susținut-o pe Kyra atât în ​​creșterea copiilor, cât și în cariera ei, încurajând-o să regizeze: nu a încetat niciodată să creadă în ea și i-a tot spus: „Poți s-o faci!”, citează genial.guru. Bacon recunoaște că soția sa a făcut sacrificii mult mai mari decât a făcut el.

Kyra și Kevin Bacon
Kyra și Kevin Bacon

„În multe cazuri, din cauza copiilor, a luat decizii care nu erau cele mai bune pentru cariera ei”.

El a distribuit adesea postări pe Instagram în onoarea iubirii vieții lui. Una dintre ele spune:

„Postez doar pentru că este femeia visurilor mele și muzica vieții mele”.

Sunt bărbaţi celebri care au arătat lumii întregi ce înseamnă dragostea adevărată.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
9.7 7 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
E din ce în ce mai rău! Planurile pentru ÎNMORMÂNTARE, GRĂBITE, anunţul care dă fiori....
Mădălina Ghenea, cea mai INCENDIARĂ filmare din an! A RIDICAT temperatura din termometre
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Ireal ce a putut păți o tânără de 21 de ani, după ce a băut...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 24 Aprilie 2024. Balanțele vor avea bani, Peștii trebuie să-și mențină echilibrul atât în...
Horoscop Zilnic Miercuri 24 Aprilie 2024. Nativii Vărsător vor beneficia de motivația necesară pentru a-și...
Racii și alte patru zodii în avantaj. Alinierea planetelor aduce succes
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *