Bărbatul celebru care a fost primul iubit al Paulei Seling. „Între noi a fost ceva dincolo de cuvinte”

Paula Seling a continuat să vorbească extrem de frumos despre el și după despărțire
Bărbatul celebru care a fost primul iubit al Paulei Seling. Între noi a fost ceva dincolo de cuvinte

Vestea care i-a șocat pe fanii Paulei Seling zilele trecute este despre divorțul vedetei. Chiar dacă nici ea, nici Radu Bucura nu au făcut o declarație oficială, un apropiat al artistei a susținut că cei doi au divorțat, iar el nu îi mai este nici manager. Mulți oameni cred că Radu a fost primul bărbat de care Paula Seling s-a îndrăgostit, însă lucrurile nu sunt așa. În perioada 1999 – 2004 artista a avut o relație cu un cunoscut om de radio.

Bărbatul celebru care a fost primul iubit al Paulei Seling

Pe soțul ei, de care se spune că a divorțat recent, îl știe toată lumea, însă în trecut, Paula Seling a mai avut un iubit. După un an și jumătate de la despărțirea de acest s-a îndrăgostit de Radu Bucura, pe atunci toboșar în trupa Danei Nălbaru.

Bărbatul celebru care a fost primul iubit al Paulei Seling este Vadi Rus, directorul postului de radio Radio 21. Acesta a reușit să influențeze în bine cariera muzicală a Paulei Seling. Ea avea atunci 21 de ani, el era cu 8 ani mai mare.

„Ne potrivim extraordinar. Între noi este tot ceea ce poate exista mai frumos între doi oameni. Aveam nevoie de un partener care să mă ajute să cresc lângă el și acesta este Vadi. Prietenul meu este primul bărbat pe care l-am prezentat părinților mei“, declara Paula Seling despre Vadi Rus în perioada respectivă.

Ce a spus Paula Seling după despărțirea de Vadi Rus

Chiar și după ce au pus punct relației, Paula Seling a continuat să vorbească frumos despre Vadi Rus. Totul s-a încheiat atunci când vedeta a încercat să își încerce norocul și pe piața muzicală din Franța.

“Relația mea cu Vadi Rus mă ținea oarecum pe loc și îmi era foarte greu să mă gândesc serios la o astfel de plecare. Încă îl mai iubesc. Și o să-l iubesc mereu, pentru că între noi a fost ceva dincolo de fapte, dincolo de cuvinte. O legătură între două suflete. Nu se poate exprima în simple vorbe…”, afirma Paula Seling la acea vreme. „Amândoi, de comun acord, am încheiat această relație. Amândurora ne-a fost foarte greu și nu pot să spun câte lacrimi au curs”, declara Paula Seling pentru libertatea.ro.

Acum, Paula Seling ar fi divorțat în secret de Radu Bucura. El nu îi mai este manager și a și confirmat că nu se mai ocupă de activitatea Paulei. Cei doi au fost căsătoriți timp de 17 ani.

„Da, este adevărat, nu mă mai ocup de activitatea Paulei, Cristi Stan se ocupă de concerte și tot ce este nevoie. Găsiți numărul lui pe site, puteți să sunați acolo să aflați tot ce aveți nevoie cu privire la activitatea profesională a Paulei. În rest, nu sunt interesat să comentez alte detalii, nu o să discut viața personală, detaliile din viața privată rămân private”, a declarat Radu Bucura pentru click.ro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Teama pe care o are Teo Trandafir chiar si dupa 30 de ani televiziune
7.3 180 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *