Bărbatul celebru care s-a iubit cu soția lui Andrei Duban. Nimeni nu a știut asta despre Grațiela

Este vorba de un cunoscut actor de la noi.
Bărbatul celebru care s-a iubit cu soția lui Andrei Duban. Nimeni nu a știut asta despre Grațiela

Andrei și Grațiela Duban trăiesc o poveste de dragoste de mai mulți ani, însă puțin știu amănunte din trecutul amoros al frumoasei blondine. Soția actorului s-a iubit în trecut cu un bărbat celebru, dar cei doi au dorit să țină relația secretă. Acum însă s-a aflat totul.

Bărbatul celebru care s-a iubit cu soția lui Andrei Duban

Andrei și Grațiela Duban sunt unul dintre cele mai stabile cupluri din industria showbiz-ului autohton. Cei doi actori sunt împrenă de 14 ani, dintre care 12 ca soț și soție, și au împreună un fiu, pe Armin.

Recent s-a aflat că, înainte de a-l cunoaște pe soțul ei, Grațiela a trăit o poveste de dragoste cu un bărbat celebru. Este și el actor, la fel ca soțul blondinei și chiar el a vorbit despre relația cu aceasta.

Citește și: Grațiela și Andrei Duban, despre relația cu fiul lor. ”Noi nu suntem părinții lui, noi suntem prietenii lui cei mai buni”. Cu ce se ocupă Armin la doar 11 ani VIDEO EXCLUSIV

Alex Bogdan, căci despre el este vorba, nu s-a ferit să recunoască faptul că a avut o relație cu Grațiela Duban. Totul s-a petrecut pe vremea când cei doi se aflau în facultate. Au fost colegi la Actorie și pe toată perioada studenției au format un cuplu. 3 ani a durat relația lor.

Chiar Alex Bogdan a povestit totul în cadrul podcastului găzduit de Cătălin Măruță.

”M-am plictisit, m-am îndrăgostit, m-am mutat la actorie. Apoi a plecat fata. Apropo, am fost cu Gratiela, soția lui Andrei Duban, trei ani de zile.

Am fost cu Grațiela toată facultatea.(…) Am fost colegi la facultate între 2005-2008 și am fost împreună”, a povestit Alex Bogdan, în podcast-ul ”Acasă la Măruță”.

Ce au spus Andrei și Grațiela Duban despre divorț

De curând au apărut speculații privind posibilul divorț dintre Andrei Duban și soția sa, Grațiela. Zvonurile au apărut după ce actrița a făcut câteva declarații care au lăsat loc de interpretări.

Blondina a lămurit însă acest subiect și a precizat că nu se pune problema de despărțire.

”Am dat acum ceva timp un interviu, am fost întrebată ce părere am despre divorțurile din showbiz și am spus că eu cred că oamenii ajung la divorț din cauza lipsei comunicării. A fost scos din context, dar nu se pune problema despre divorț. Doamne ferește!”, a declarat soția actorului în toamna anului trecut pentru Playtech.

Citește și: Metoda prin care Andrei Duban a slăbit 30 de kilograme. Nici prietenii nu-l mai recunosc

Mai mult, Andrei Duban este chiar speriat de ideea de divorț, după ce în ultima vreme tot mai multe cupluri celebre au ales să se separe.

”Încercăm să rămânem normali și cu picioarele pe pământ… Ne sperie, recunosc că mă sperie că în jurul nostru toate cuplurile se despart. Băiatul are 11 ani, noi suntem împreună de 14 și sper să mai băgăm încă 14 ani și mai mult împreună.”, a declarat Andrei Duban, potrivit sursei citate.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *