Bărbatul celebru cu care a fost surprinsă Simona Halep, înaintea procesului de dopaj. Ipostaza inedită

Simona Halep a ieșit în oraș alături de o prietenă și de un bărbat cunoscut

Scris de: Daoud Andra

27 Nov. 2022

Simona Halep urmează să aibă prima înfățișare în procesul în care este acuzată de dopaj. Chiar dacă trece printr-o perioadă dificilă, sportiva nu își pierde optimismul. Halep petrece timpul în compania oamenilor apropiați, iar recent a fost surprinsă alături de un bărbat celebru.

Cu cine s-a afișat Simona Halep, înaintea procesului de dopaj

Simona Halep traversează o perioadă dificilă, după ce a fost acuzată de dopaj. Sportiva riscă o suspendare de până la 4 ani și luptă pentru a demonstra că este nevinovată. Până când Tribunalul de Arbitraj Sportiv va da un verdict în cazul ei, sportiva este suspendată provizoriu și nu are voie să participe la competiții profesioniste de tenis.

Așteptarea este una grea, însă Simona Halep profită de timpul pe care îl are la dispoziție pentru a face pregătire fizică și a fi alături de cei dragi. A reluat antrenamentele după operația la nas, iar recent a fost văzută în compania unui bărbat celebru.

Jucătoarea de tenis a mers la cumpărături alături de buna ei prietenă Georgiana Herda și de hairtylistul Sorin Stratulat. Acesta se ocupă de părul Simonei de ani buni și o răsfață la propriul salon, de fiecare dată când are ocazia. De altfel, Sorin Stratulat i-a fost alături Simonei și în ziua cununiei civile, anul trecut, și s-a ocupat de coafura ei de mireasă.

Sportiva i-a făcut o vizită la salon și s-a lăsat pe mâna lui și în luna septembrie, când și-a sărbătorit ziua de naștere. Simona profită de fiecare întâlnire cu cel care nu numai că o răsfață, dar i-a devenit și prieten între timp și imortalizează momentul. La fel s-a întâmplat și de data aceasta, iar jucătoarea de tenis a publicat câteva imagini pe contul ei de Instagram.

Barbatul celebru cu care a fost surprinsa Simona Halep
Simona Halep și Sorin Stratulat

Ipoteza care va fi luată în calcul la procesul Simonei

De când s-a aflat că Simona Halep a picat testul anti-doping de la US Open, au apărut tot felul de teorii și ipoteze cu privire la felul în care substanța interzisă Roxadustat a ajuns în organismul ei. Halep și avocații ei se pregătesc temeinic pentru procesul care va avea loc în curând la tribunalul Sport Resolutions de la Londra.

Una dintre probele care îi vor fi admise în cadrul procesului și pe care sportiva româncă se poate baza este cea care preusupune contaminarea cu substanțe interzise prin mâncare. Deși rară, această posibilitate va fi luată în calcul în cazul Simonei Halep, au anunțat reprezentanții Agenției de Integritate în Tenis.

„Contaminarea cărnii este rară, dar se întâmplă. Pentru turneele organizate în America de Sud și Centrală, îi sfătuim pe jucători să încerce să găsească alte surse de proteine. Dar dacă mănâncă carne, să consume același tip de preparat ca și alți jucători și să păstreze chitanțele și să facă fotografii cu sortimentul respectiv”, a fost anunțul făcut de Nicole Sapstead, director senior ITIA.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
9 7 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *