Bărbatul celebru cu care s-ar iubi Shakira. E mai tânăr cu 16 ani decât ea, fanii îl știu din serialul „Emily in Paris”

Iată cine e presupusul iubit al artistei!

Shakira ar avea un iubit nou după divorțul dureros de Gerard Pique, bărbat cu care artista are doi copii, pe Milan și Sasha. Cine este cel care ar fi cucerit-o pe celebra cântăreață columbiană? Ei bine, toți cei care au urmărit serialul ”Emily in Paris” îl cunosc. Este un actor extrem de chipeș. Află, din rândurile de mai jos, numele său!

Cu cine s-ar iubi Shakira

Deși în zilele premergătoare lansării noului său album, ”Las Mujeres Ya No Lloran”, Shakira, în vârstă de 47 de ani, a dezvăluit că se concentrează doar pe ”dragostea” venită din partea prietenilor săi, se pare că artista columbiană s-a răzgândit.

Potrivit presei din Marea Britanie, aceasta ar fi decis să mai acorde o nouă șansă iubirii. De curând, ea ar fi început o relație cu actorul și modelul Lucien Laviscount. Acesta are 31 de ani și a devenit cunoscut după ce a apărut în serialul “Emily in Paris”.

Cum l-a cunoscut pe bărbat

Fosta soție a lui Gerard Pique l-a cunoscut pe presupusul ei iubit pe platourile de filmare ale noului ei clip, ”Punteria”. Cei doi au filmat în ipostaze tandre, i-ar artistei i s-ar fi aprins călcâiele după chipeșul actor, notează cei de la Daily Mail.

Jurnaliștii britanici au reușit să i-a legătura și cu câțiva apropiați ai cântăreței, iar ei au declarat că se tem ca nu cumva bărbatul să-i frângă inima prietenei lor. Apropiații solistei consideră că Laviscount s-ar putea ”folosi” de vedeta internațională pentru a obține mai multă faimă.

”Femeile cu care Lucien a fost până acum sunt foarte diferte de femeia cu care se vede acum. E Shakira, iar ea vrea iubire. Prietenii ei sunt de părere că el vrea să se facă și mai cunoscut prin relația cu Shakira. Se întâlnesc, însă nu e o relație serioasă”, a spus sursa respectivă pentru publicația menționată mai sus.

Citește și Ipostaza intimă în care a fost surprinsă Shakira, alături de un celebru bărbat. Artista a profitat de prilej și a transmis un mesaj important, surpriză uriașă!

Gerard Pique, despre despărțirea de Shakira

De curând, fostul fotbalist al Barcelonei a rupt tăcerea și a vorbit despre despărțirea de Shakira.

Gerard Pique a spus că multe lucruri care s-au scris despre el nu sunt adevărate. Amintim că Shakira l-a acuzat pe fostul sportiv de infidelitate.

”Dacă aș fi dat importanță la ceea ce se spune despre mine, acum aș fi fost închis într-un apartament sau m-aș fi aruncat de la etajul șase”, a spus Gerard Pique.

”Singura modalitate de a ieși viu din toate acestea este să nu le dai nicio importanță”, a mai adăugat el, potrivit as.com.

Citește și Shakira se apropie de 50 de ani, însă arată mai bine ca niciodată! Ipostază super provocatoare pe internet!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *