Bărbatul celebru cu care Teo Trandafir are o relație specială. Au o legătură strânsă de 20 de ani

“E prietena mea de peste 20 de ani”
Bărbatul celebru cu care Teo Trandafir are o relație specială. Au o legătură strânsă de 20 de ani

Teo Trandafir, una dintre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare TV de la noi, are o relație specială cu un artist celebru. Cei doi se cunosc de mai bine de 20 de ani, iar ea a fost cea care i-a dat un imbold acestuia să își ducă visul mai departe.

Bărbatul celebru cu care Teo Trandafir are o relație specială: “E prietena mea de peste 20 de ani”

Paul Surugiu este bărbatul celebru cu care Teo Trandafir are o relație specială. Fuego așa cum îl știe toată lumea, a lansat recent cartea sa autobiografică. În cea a menționat detalii și despre Teo Trandafir, cu care este prieten de peste 20 de ani și care a contribuit mult în cariera lui. Artistul apreciază că Teo Trandafir a fost prima persoană care i-a dat un imbold în cariera lui profesională. Iată că acum este unul dintre cei mai iubiți artiști de la noi.

„Teo Trandafir, despre care scriu în carte. Teo e prietena mea de peste 20 de ani, o cunosc de când făcea primele emisiuni de televiziune și ea este prima care mi-a dat un imbold, să zic, în cariera profesională, îți dai seama, ne cunoaștem de atâta timp”, a spus Fuego pentru wowbiz.ro.

Paul Surugiu
Paul Surugiu

Ce sfaturi a primit Fuego de la mama lui înainte să ajungă cunoscut: „Eu nu pot să uit aceste sfaturi”

Tot în cartea sa, Fuego vorbește despre sfaturile pe care le-a primit de la mama lui înainte să ajungă cunoscut. Potrivit sursei citate, femeia i-a spus câteva cuvinte foarte importante pe care nu poate să le uite și care l-au ajutat foarte mult de-a lungul vieții.

Artistul mărturisește că indiferent de situație atunci când iese pe ușă își pune zâmbetul pe față. De asemenea, a învățat de la mama lui să fie modest și cu capul plecat, fără să se creadă vreodată vedetă. Toate aceste sfaturi, dar și contribuția prietenilor, l-au ajutat pe Fuego să ajungă artistul care este astăzi, apreciat de o mulțime de oameni. Le este recunoscător celor care au crezut în el și îl apreciază.

„E o carte care pornește din copilăria mea, cu gândurile mele adunate, despre mama, despre tata, pe care eu îi iubesc.(…) Despre mama care mi-a spus de fiecare dată să nu uiți niciodată să spui ”Mulțumesc”, să nu uiți niciodată să dai ”Bună ziua”, ”La revedere”, să ai cei șapte ani de acasă, să fii modest, să fii cu capul plecat, să nu te crezi niciodată o vedetă, să nu ai fițe de vedetă. Eu nu pot să uit aceste sfaturi pe care mi le-a dat mama. Am 30 de ani de activitatea profesională și când ies pe ușă îmi pun zâmbetul pe buze oricât aș fi de trist”, a spus Paul Surugiu despre sfaturile primite de la mama lui.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică, apariție surpriză la un eveniment monden
9.2 129 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *