Bărbatul celebru cu care Teo Trandafir nu a vorbit 20 de ani: „Relația a început prost”

Teo Trandafir a avut o relație tensionată cu un coleg din presă

Scris de: Daoud Andra

02 Nov. 2022

Bărbatul celebru cu care Teo Trandafir nu a vorbit 20 de ani: „Relația a început prost”

Teo Trandafir este una dintre cele mai populare vedete de televiziune. Se înțelege bine cu majoritatea colegilor de breaslă, însă în trecut au existat și unele tensiuni. Vedeta de la Kanal D nu a vorbit timp de 20 de ani cu un bărbat celebru din showbiz, însă în cele din urmă au îngropat securea războiului.

Bărbatul cu care Teo Trandafir nu a vorbit timp de 20 de ani

Teo Trandafir are o carieră în televiziune care a început în urmă cu mai bine de 25 de ani. De-a lungul timpului, viața prezentatoarei TV a fost subiect pentru presa de scandal, lucru care nu a fost neapărat pe placul ei. Tabloidele au scris și lucruri neadevărate despre ea, iar unele chiar au supărat-o foarte tare pe Teo Trandafir.

Un articol publicat în urmă cu mulți ani în ziarul VIP, condus la vremea respectivă de Cristi Brancu, a determinat-o pe Teo Trandafir să nu mai vorbească cu acesta timp de 20 de ani. Întâmplarea a fost povestită chiar de către moderatorul de la Prima TV. Brancu a recunoscut că relația cu Teo Trandafir a început cu stângul, însă în cele din urmă, s-au împăcat.

„Relația cu Teo a început prost. A scris cineva de la revista VIP ceva în neregulă despre ea… Apoi a continuat deplorabil. Nu am vorbit 20 de ani. Acum evoluează minunat. O dată ce ne-am întâlnit, am descoperit că avem aceleași repere și gânduri. A fost o mare plăcere să colaborăm. În clipa în care am devenit concurenți, era, practic, imposibil să mergem înainte. Am mai vorbit, mai rar. Ne-am transmis gânduri frumoase. Cred că Teo este un reper în lumea televiziunii și e un profesionist căruia trebuie să-i găsești locul, că e păcat să o pierzi!”, a declarat Cristi Brancu pentru Fanatik.

Barbatul cu care nu a vorbit Teo Trandafir 1
Teo și Cristi Brancu au realizat împreună o serie de podcasturi

Au realizat o serie de podcasturi împreună

După ce au lămurit lucrurile, Teo și Cristi chiar cu colaborat pentru un proiect comun. În 2020, cei doi au realizat o serie de podcasturi împreună, în care au abordat diverse subiecte. În pandemie, Teo și Cristi Brancu au filmat pentru YouTube câteva episoade pentru o serie care s-a intitulat „TEOria chibritului”.

După ce Cristi Brancu s-a mutat la Prima TV, el și Teo se „băteau” pe același tronson orar, având emisiune în același timp. Moderatorul a recunoscut că din cauza concurenței, în ultimul an au comunicat mai rar. Cu toate acestea, atunci când au ocazia să stea de vorbă, recuperează și pentru perioadele când nu vorbesc.

7 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.