Bărbatul celebru de care s-a îndrăgostit Denise Rifai: “Dragostea există”. Nu este Dan Bittman

Prezentatoarea l-a dat uitării pe cântăreț și s-a reîndrăgostit
Bărbatul celebru de care s-a îndrăgostit Denise Rifai: “Dragostea există”. Nu este Dan Bittman

Un alt bărbat celebru o face pe Denise Rifai să zâmbească. Este actor de meserie și i-a furat inima prezentatoarei Denise Rifai definitiv și irevocabil. Vedeta s-a destăinuit chiar la avanpremiera primului episod al serilului turcesc „Secrete de familie”. Când se va difuza noul serial și despre cine vorbește cu atât de mult patos îndrăgita prezentatoare?

De cine este amorezată Denise Rifai

Pe 30 august se va difuza primul episod din serialul turcesc „Secrete de familie”. Vedetele de la Kanal D, printre care și Denise Rifai, care nu putea lipsi, l-au putut vedea în avanpremieră. Aici a dezvăluit și și cine este bărbatul care i-a furat inima fără drept de apel.

„Este un serial foarte frumos și cu foarte multă aromă, pentru că este filmat pe străzile Istanbulului, eu iubesc foarte mult acest oraș. Este orașul meu din toate punctele de vedere. Este o călătorie între vechi și nou, bogat și sărac. Este un oraș al extremelor și al tuturor posibilităților. Filmul acesta are ca temă principală lupta pentru adevăr, eu mă regăsesc foarte mult. Eu cred în iubire și nu cred că există una, două, cinci, ci doar una, pe care fiecare dintre noi merităm să o mărturisim și pentru care trebuie să luptăm să rămână în viața noastră până la final. Dragostea există și este pentru totdeauna. Actorul meu favorit nu este turc, deși sunt niște bărbați atât de frumoși. Pentru mine este unul singur, bărbatul visurilor mele, care este atât de departe și la o diferență de vârstă prea mare. Kevin Costner, oricând, oriunde și oricum.”, a declarat Denise Rifai.

Chiar dacă Kevin Costner nu este turc, are șarmul lui inconfundabil, nefiind o surpriză că Denise Rifai e topită după el. O altă legătură cu serialul „Secrete de familie” este că actorul american a jucat, în anul 2005, într-o producție care a purtat același nume.

Când începe „Secrete de familie”

Revenind la serialul nostru turcesc, așteptările sunt foarte mari, mai ales în contextul în care producția poartă semnătura regizorului unui alt serial turcesc de succes, „Dragoste infinită”, unde actorul Kaan Urgancioglu a avut rolul băiatului rău. Acum îmbracă haina de justițiar și luptă pentru dreptare, familie și mai ales iubire.

Noul serial va putea fi vizionat de miercuri până vineri, de la ora 20:00. Premiera filmului va avea loc în seara aceasta. Serialul „Secrete de familie” promite o serie de întâmplări dramatice dar și romantice. Protagoniștii acestui serial sunt un cuplu care încearcă să-și facă dreptate.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan, mărturisiri despre relația cu Victor Cornea
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *