Bărbatul celebru pe care Anca Dinicu nu l-ar refuza niciodată: “Ne-am mai certat, o să îi fac o surpriză” VIDEO EXCLUSIV

Celebra actriță nu se mai ascunde

Anca Dinicu nu mai are nevoie de prezentare, fiind una dintre cele mai talentate și apreciate actrițe din România, reușind să stârnească amuzamentul publicului prin talentul său. Într-un interviu oferit în exclusivitate pentru Ego.ro, frumoasa vedetă a vorbit despre faptul că există un bărbat celebru pe care nu l-ar refuza atunci când vine vorba despre proiectele profesionale.

Anca Dinicu, despre omul pe care nu l-ar refuza niciodată pentru un proiect

Anca Dinicu s-a bucurat de vacanță după ce a filmat la cel mai nou proiect în care o să apară, în curând, la Pro TV, “Săriți de pe fix!”. Actrița, prezentă la un eveniment care sărbătorea un brand de bagaje premium, a mărturisit că nu s-a ales cu vânătăi, chiar dacă fanii o să o vadă în noi ipostaze, pline de umor:

“Da, am avut! Am avut 7 zile, am fost în Ibiza. Încă 4 zile am fost la Valea Doftanei și mai plec în acest weekend 2 zile la mare. Am mai fost în Vama Veche timp de 2 zile, iar acum mă duc în Mamaia. Am terminat de ceva timp, de aproximativ o lună. Nu am! (n.r. – vânătăi). Știu să mă feresc, am căzut în picioare ca pisicile! Nu m-am accidentat, nu am nici măcar o zgârietură. Traume psihice probabil am câteva, dar în rest sunt bine”.

La ce personaj s-a temut: “Am urlat puțin mai tare și a ieșit!”

Frumoasa actrița a explicat că nu a rămas cu probleme după vreun personaj jucat, însă s-a luptat cu anumite temeri atunci când a trebuit să interpreteze o altă persoană publică, în show-ul “În puii mei”:

“Nu, nu am avut! Sunt OK, nu m-a traumatizat nimic. Înainte să îl fac, am avut mici temeri sau gânduri cum că nu îmi iese, dar imediat ce l am apucat și am intrat în lumea personajului m-am relaxat. Când am făcut-o la “În puii mei” pe Narcisa! Când am văzut ce trebuie să fac am zis că nu o să îmi iasă niciodată, dar din teamă și frică și fiind constrânsă de împrejurări, am urlat puțin mai tare și a ieșit. Îmi e dor! (n.r. – de echipă). Încă lucrez cu colegii și îi văd des. Chiar acum începem un proiect nou la teatru, nu vă spun foarte multe detalii, sunt puțin superstițioasă, vreau să iasă și apoi vă invit pe ușa teatrului!”.

Ce spune despre Mihai Bendeac

Anca Dinicu a punctat că Mihai Bendeac face doar ce își dorește să facă, astfel că nu poate să fie forțat să pună în scenă un nou proiect, în stilul “În puii mei”, dacă nu vrea acest lucru. Actrița a vorbit despre legătura de prietenie pe care o are cu starul, explicând că niciodată nu l-ar refuza pentru un proiect:

“Nu merge forțat, nici măcar rugat! El face, oricum, ce își dorește să facă. E foarte bine! Încurajez treaba aceasta, ca fiecare om să facă ce își dorește și să fie fericit. Nu cred. (n.r. – că l-ar refuza pentru vreun rol). Am încredere în absolut orice montează, orice pune în scenă, orice idee are. Nu cred că l-aș refuza. Doar dacă nu aș putea fizic să mă deplasez sau, Doamne ferește, să am o pasă proastă în perioada respectivă. Nu știi niciodată cum te duce viața, dar mereu am fost deschisă la orice mi-a propus el. Ne-am mai certat, dar a doua zi nici nu știam de ce ne-am certat! Ne-am mai ciondănit, e normal. Cred că în orice relație sau familie, dacă zic oamenii că nu se ceartă, eu cred, dar simt că e ceva ciudat acolo, ceva mai nasol, de fapt! Suntem buni prieteni și colegi!”.

Ce declară despre Carmen Tănase

Nu este un secret faptul că Anca Dinicu o apreciază enorm pe Carmen Tănase. Când a venit vorba despre marea actriță, vedeta ne-a mărturisit: “Da, nu ne-am văzut de ceva vreme, de când nu mai stă în București e mai greu să ne întâlnim. Avem programe imposibile. Comunicăm, mi-e dor de ea și cred că, în curând, o să îi fac o surpriză! O să îi fac o vizită unde s-a mutat ea, în Micul Paradis, cu animăluțe și o mică grădină”.

 

Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *