Bărbatul cu care a fost văzută Anamaria Prodan, după despărțirea de Laurențiu Reghecampf. S-au afișat împreună la o petrecere

Anamaria Prodan a ieșit în oraș cu un bărbat cunoscut.

Scris de: Daoud Andra

24 Oct. 2022

Bărbatul cu care a fost văzută Anamaria Prodan, după despărțirea de Laurențiu Reghecampf. S-au afișat împreună la o petrecere

Anamaria Prodan este, de mai bine de un an, o femeie singură. Chiar dacă a spus că nu se va implica într-o relație până când nu va divorța oficial, impresara nu duce lipsă de admiratori. Recent, ea a fost văzută în compania unui bărbat cu care a mai avut o relație în trecut și mulți au presupus că ar putea fi vorba despre o împăcare.

Cu cine a fost văzută Anamaria Prodan, după despărțirea de Reghe

A trecut mai bine de un an de când Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au anunțat că divorțează. Chiar dacă din punct de vedere legal va mai dura ceva până când cei doi vor fi, oficiali, liberi, fiecare dintre ei profită cum știe de nou statut. În timp ce Laurențiu Reghecampf s-a mutat la scurt timp după despărțire alături de Corina Caciuc, Anamaria Prodan nu s-a afișat cu niciun iubit până în prezent.

Impresara spunea, la un moment dat, că așteaptă să divorțeze înainte să se implice într-o nouă relație. Petrece însă mult timp în compania prietenilor, iar recent a fost văzută alături de un fost iubit. Anamaria Prodan a petrecut o seară în oraș alături de Adrian Iordache și mai mulți prieteni. Cei doi au apărut în câteva Insta Stories cu zâmbetul pe buze, semn că se simțeau bine unul în compania celuilalt.

Impresara și antrenorul secund de la FC Voluntari au avut o relație cu mulți ani în urmă, înainte ca ea să se căsătorească cu Reghe. Acum se pare că au reluat legăturile, însă nu se știe dacă în calitate de prieteni sau iubiți.

anamaria prodan si adrian iordache
Anamaria Prodan și Adrian Iordache

„Am spus că iubesc, dar nu am spus niciodată ce iubesc”

În trecut, presa a speculat că Anamaria Prodan ar avea o relație cu un medic estetician de origine arabă, pe nume Ibrahim. Cei doi se întâlneau de fiecare dată când ea mergea în Emirate, însă se pare că sunt doar buni prieteni. Impresara și bărbatul, care este un renumit chirurg estetician, fac planuri să deschidă o clinică în România.

„Este căsătorit, are copii. Îmi este foarte drag, îl iubesc pentru tot ceea ce este și este un om minunat, dar eu când pun o poză am niște hashtaguri. Dacă spun ‘my friend’ înseamnă prietenul meu. Dacă zic ‘my love’, înseamnă că este vorba de cu totul și cu totul altceva.

Am spus că iubesc, dar nu am spus niciodată ce iubesc. De exemplu, îmi iubesc viața, îmi iubesc prietenii. Adică niciodată nu am spus și nu o să mă fac de râs combinându-mă cu un ploayboy, cu un stripper, cu un om însurat. Valorile mele sunt altele, valorile mele sunt perfecte. Eu nu fac asta să arăt lumii sau încă actualului meu soț că sunt mai bună decât el, pentru că eu sunt mai bună.”, spunea, în urmă cu ceva timp, Anamaria Prodan, într-un interviu pentru Wowbiz.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
3.5 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *