Bărbatul cu care Denise Rifai ar vrea să se mărite. „Este iubitul vieții mele. Sincer, nu glumesc”

Denise Rifai: „Este genul meu de bărbat”

Scris de: Daoud Andra

11 Dec. 2022

Denise Rifai a dezvăluit, în sfârșit, cine este bărbatul căruia i-ar spune „Da” fără să stea pe gânduri. Prezentatoarea în vârstă de 37 de ani are o pasiune pentru un bărbat celebru și a spus că este îndrăgostită de el de ani buni. Cine este cel cu care Denise Rifai ar vrea să se mărite.

Cine este bărbatul cu care Denise Rifai ar vrea să se mărite

Denise Rifai s-a concentrat, până la 37 de ani, asupra carierei și a lăsat pe planul al doilea viața personală. Prezentatoarea de la Kanal D recunoaște însă că își dorește să-și întemeieze o familie, la un moment dat. Denise a crescut într-o familie ale cărei valori vrea să le dea mai departe, însă până în prezent nu și-a găsit alesul.

Există însă un bărbat căruia Denise Rifai i-ar spune „Da” fără să stea pe gânduri. La fel ca multe alte femei, prezentatoarea are o pasiune pentru un actor de la Hollywood, despre care spune că este exact genul ei de bărbat. Moderatoarea a fost invitată recent în podcastul „Altceva”, al lui Adrian Artene, și a dezvăluit pasiunea pe care o are pentru nimeni altul decât Kevin Costner.

„Cu Kevin Costner (n.r. s-ar căsători). Este iubitul vieții mele. Sincer, nu glumesc. E genul meu de bărbat. Acum câțiva ani, el făcea reclamă la Turkish Airlines. Eu eram pe Calea Victoriei și mă gândeam că nu îmi place și mie de niciun bărbat. La un moment dat, l-am văzut pe panouri și am zis: ‘Ăsta e genul meu!’. El e căsătorit cu o tipă tare faină.”, a mărturisit moderatoarea de la „40 de întrebări”.

Barbatul care Denise Rifai ar vrea sa se marite
Denise Rifai are o pasiune pentru Kevin Costner

„Mi-ar fi plăcut foarte mult să am un copil”

Vedeta a vorbit, într-un alt podcast, despre faptul că nu și-a întemeiat o familie până în prezent. Ea a mărturisit că și-ar fi dorit să aibă un copil, însă a muncit foarte mult să-și construiască o carieră.

„Eu am 37 de ani și nu am copil încă. Am fost concentrată pe carieră. Mi-ar fi plăcut foarte mult să am un copil, dar când să-l am, când să-l fi crescut în anii aștia când eu n-am făcut decât să muncesc?”, a mărturisit Denise Rifai, în emisiunea „În Oglindă”, a lui Mihai Ghiță.

Prezentatoarea TV nu i-a prezentat tatălui pe niciunul dintre bărbații cu care a avut o relație. A recunoscut însă că tatăl ei este posesiv, la fel ca majoritatea taților de fete și că se bucură că nu a avut de-a face cu niciunul dintre iubiții ei.

„E tata, e gelos așa, e posesiv. Îi place că nu trebuie să se confrunte cu vreun el. (n.r. Tata) nu a avut așteptările clasice de la mine: să fac mâncare și să-i fac lui cafea. Femeia este complementară bărbatului, nu vine în bătaie cu el. Câteodată mă simt ciudat că tata nu mă lasă să-i fac eu lui, deși pentru mine e o onoare să-l servesc.”, a mai spus ea.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
7.2 81 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *