Bărbatul cu care prințesa Diana a trăit o poveste intensă de dragoste, în timpul căsniciei cu Charles. Era mai tânăr cu 10 ani decât ea

Dezvăluiri incredibile despre viața amoroasă a prințesei Diana.
Bărbatul cu care prințesa Diana a trăit o poveste intensă de dragoste, în timpul căsniciei cu Charles. Era mai tânăr cu 10 ani decât ea

Charles, care de curând a devenit rege al Marii Britanii, și prințesa Diana au fost căsătoriți timp de 15 ani, însă mariajul lor a fost mereu subiect de speculații în presă. De-a lungul anilor, au ieșit la iveală nenumărate informații despre cei doi, care i-au pus într-o lumină deloc favorabilă, inclusiv relația extraconjugală a lui Charles cu actuala sa soție, Camilla. Ceea ce puțini cunosc însă este faptul că și prințesa Diana ar fi avut o relație extraconjugală. Iată cine este bărbatul ce care Diana a trăit o poveste intensă de dragoste în timpul căscniciei cu actualul monarh al Marii Britanii.

Bărbatul cu care prințesa Diana a trăit o poveste intensă de dragoste, în timpul căsniciei cu Charles

Charles și Diana s-au căsătorit pe 29 iulie 1981 în Catedrala St Paul. ”Nunta de basm”, așa cum a fost numită de ziarele britanice, a fost urmărită la televizor de peste 750 de milioane de oameni, un record absolut al vremurilor.

Cei doi s-au despărțit însă în august 1996, la capătul unui mariaj dominat, mai ales în ultima perioadă, de scandaluri și informații despre relațiile extraconjugale ale lui Charles. Totuși, mai puțin cunoscut este faptul că și prințesa Diana ar fi avut un amant în timpul căsătoriei cu Charles.

Autoarea Kitty Kelly dezvăluie în cartea sa despre familia regală faptul că Diana s-ar fi iubit cu bodyguardul ei. Specualțiile au fost întărite pe atunci și de faptul că înainte să moară, prințesa Diana a recunoscut într-o înregistrare că prințul Charles nu a fost iubirea vieții sale. Ea nu a dezvăluit însă numele bărbatului pe care l-a iubit, însă a precizat că lucrează în același mediu cu ea.

Citește și: Imaginea postată de Casa Regală, de ziua prințului William. Cum a apărut regele Charles alături de fiul său. Detaliul pe care toți l-au remarcat

Mai multe voci au spus că a vorbit despre garda ei de corp, Barry Mannakee. Se pare însă că și Charles ar fi știut de relația extraconjugală a soției sale, mai ales că cei doi au fost văzuți flirtând. Mai mult, Pe înregistrare, prințesa Diana povestea că și-ar fi dorit să fugă cu bărbatul pe care îl iubea cu adevărat. Cu toate că era însurat și avea doi copii, el s-a îndrăgostit de Diana, iar sentimentul era reciproc, se arată în cartea lui Kelley.

Barry Mannakee, care era cu 10 ani mai mic decât Diana, a fost transferat din funcție atunci când relația cu prințesa începea să fie vizibilă. La scurt timp după ce a fost mutat, acesta a murit în urma unui accident de motocicletă. Prințesa Diana era convinsă că totul a fost înscenat.

Prințesa Diana a murit în accident de mașină

”Prințesa inimilor”, așa cum i se mai spunea Dianei, a murit în urma unui accident de circulație care a avut loc în tunelul Podului Alma din Paris, pe data de 30 august 1997. Ea se afla în mașină alături de iubitul ei, Dodi Al-Fayed.

Cei doi se întorceau dintr-o croazieră în Sardinia și se îndreptau spre apartamentul lui Dodi Al-Fayed de lângă Champs-Elysees, alături de cei doi bodygurazi, Trevor Rees și Kez Wingfield.

Citește și: Tabietul bizar al regelui Charles. Ce sunt nevoiți angajații să îi facă în fiecare dimineață. Sigur nu ți-ai fi imaginat asta

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Decizia majoră luată de Dan Cruceru, după ce a prezentat primul sezon Survivor România
8.4 35 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
SCANDAL! Imagini ȘOC cu Iulia Albu au scăpat pe net. Sigur NU o recunoști, le...
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Imagini controversate din Iași, devenite virale. Gestul rușinos făcut de această blondă, în autobuz
Cea mai mare gafă pe care a făcut-o Andreea Esca în timp ce prezenta știrile:...
Cum a apărut îmbrăcată o actriță din Rusia la Cannes. Toată lumea vorbește despre rochia...
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au...
Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație:...
NU le RECUNOȘTI! Cum arătau divele din România acum 30 de ani! Transformare ȘOCANTĂ
Horoscop 20 Mai 2024. Nativul Taur își va transmite nemulțumirea fără să se concentreze asupra...
Horoscop Zilnic Luni 20 Mai 2024. Săgetătorii au o zi plină, Taurilor le recomandam azi...
Pentru 5 zodii, visele de bogăție devin realitate
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce...
Anunțul special făcut de Andreea Berecleanu după 7 ani de căsătorie cu medicul Constantin Stan:...
"Țipete foarte puternice, mobilă răsturnată".Crimă șocantă în Sibiu! O tânără de 21 de ani, ucisă...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *