Bărbatul cu care s-a iubit Kate Middleton. Au trăit o frumoasă poveste de dragoste, înainte de relația ei cu prințul William

Misteriosul bărbat cu care s-a iubit Kate înainte de a-l cunoaște pe William
Bărbatul cu care s-a iubit Kate Middleton. Au trăit o frumoasă poveste de dragoste, înainte de relația ei cu prințul William

Bărbatul cu care s-a iubit Kate Middleton. Acum este unul dintre cele mai iubiți membri ai familiei regale britanice, însă înainte de a-și cunoaște soțul, Kate Middleton a fost implicată și în alte relații. Printre bărbații cu care s-a iubit prințesa de Wales se numără și Rupert Finch, un avocat care acum este căsătorit la rândul lui cu o femeie de viță nobilă ce îi seamănă izbitor lui Kate Middelton.

Bărbatul cu care s-a iubit Kate Middleton înainte de a-l cunoaște pe prințul William

Ca și viitorul ei soț, Kate Middleton l-a cunoscut pe Rupert Finch în timpul facultății, pe când studia la Universitatea St. Andrews. El era student la Drept la acea vreme, iar acum este un avocat de succes, căsătorit și cu trei copii.

Kate și Rupert au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de aproape un an, până când în viața tinerei studente de atunci a apărut prințul William, cel care a reușit să îi fure inima.

Finch este căsătorit cu frumoasa Lady Natasha Rufus Isaacs, fiica Marchizei de Reading, care i-a dăruit trei copii. Mai mult, pe cele două cupluri le leagă o frumoasă relație de prietenie. Rupert și Lady Natasha, prientena sa pe atunci, au fost invitați în 2011 la nunta regală a ducelui și ducesei de Cambridge.

Doi ani mai târziu, Kate și William au fost invitați la rândul lor la nunta lui Rupert Finch cu Lady Natasha Rufus Isaacs.

Ce alți iubiți a mai avut Kate

Înainte de a-l cunoaște pe Rupert, Kate a mai avut și alte relații. „Prima dragoste” a prințesei de Wales a fost Willem Marx cu care s-a întâlnit înainte de a intra la facultate, când cei doi studiau la Colegiul Marlborough. Deși nu se știe prea multe despre relația lor, se pare că s-a terminat în condiții bune. În prezent, Willem este reporter la CNBC și este căsătorit cu prezentatoarea TV Johanna Botta.

Kate s-a mai întâlnit cu Harry Blakelock înainte de a merge la Universitatea St Andrews (în timpul liceului) și se pare că acesta i-a frânt inima. Înainte cu trei luni de a intra la facultate, în 2001, cei doi au mers într-o vacanță la Florența.

„Când Kate a ajuns în Florența, era foarte agățată de Harry”, a declarat o sursă pentru The Daily Mail.

„Vorbea despre el tot timpul și părea că a încurcat-o destul de mult. Se pare că se juca cu ea când erau la școală, iar ea vorbea mereu despre cum ar putea să-l recupereze. El a fost și în Florența în aceeași perioadă, dar din câte îmi amintesc, nu s-a întâmplat nimic.”, a mai precizat sursa.

Potrivit The Mirror, în cele din urmă Harry s-a căsătorit cu o prietenă a lui Kate, iar acum este partener la cel mai mare broker de asigurări independent din lume.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Teama pe care o are Teo Trandafir chiar si dupa 30 de ani televiziune
3.8 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *