Bărbatul din showbizul românesc pe care Dana Budeanu l-a lăudat: “E frumos rău de tot în realitate”. Este soțul unei celebre artiste

Vezi pe cine a lăudat controversata creatoare de modă!

Pare incredibil, dar este cât se poate de adevărat! Dana Budeanu, cunoscută pentru stilul său critic și direct, a lăudat un bărbat din showbizul românesc. Este vorba chiar de partenerul de viață al unei celebre cântărețe. Iată pe cine nu a inclus controversata creatoare de modă la categoria ”fătălăi”. A avut numai cuvinte frumoase la adresa acestuia!

Dana Budeanu, cuvinte frumoase la adresa unui bărbat din showbiz

Nici cei mai înfocați fani ai Danei Budeanu nu se așteptau la asta! De nenumărate ori, celebra creatoare de modă a criticat vedetele de la noi din țară, iar pe unii bărbați i-a numit ”fătălăi”.

Totuși, vedeta a avut, de curând, cuvinte de laudă la adresa unui bărbat din showbizul autohton. Este vorba despre Cornel Ene, nimeni altul decât soțul Elenei Gheorghe.

”E foarte mișto”

În cadrul emisiunii sale de pe platforma ”Verdict by Dana Budeanu”, celebra creatoare de modă a mărturisit că a fost prezentă la un eveniment unde a cântat Elena Gheorghe.

Acolo, artista era însoțită de soțul ei. La vederea acestuia, Dana Budeanu a rămas plăcut impresionată. Ea a spus că îl admiră pe Cornel Ene pentru felul în care arată, dar și pentru energia pe care o transmite.

”Elena Gheorghe și soțul. Deci nu îi știam și am fost la o aniversare foarte frumoasă în Constanța și a cântat ea, muzică machedonească și nu numai.

Era și soțul ei, băi vedeți că e frumos rău de tot în realitate. L-am văzut în două, trei poze, atât. Vezi că are ceva, deci e foarte mișto și ei sunt foarte mișto, dar el e foarte, foarte mișto. Cred că i-am și zis ei.”, a spus Dana Budeanu.

Citește și Cum a sărbătorit Dana Budeanu, de Mărțișor. Le-a dat peste nas cârcotașilor: “Am creierul cel mai șmecher din România”, imagini de senzație!

Vedeta s-a pozat cu cei doi soți

Totodată, creatoarea de modă a recunoscut că nu s-a putut abține și le-a transmis celor doi parteneri că sunt extrem de frumoși împreună. De asemenea, ea a cerut să facă și o poză cu ei.

”Am făcut poze cu ei, era toată formația. Sunt foarte mișto și au o super energie, dar el, el promite bine. (…) Vezi că ai pierdut, stai numai după manechine și cai verzi pe pereți, ia de aici. Vezi că e foarte mișto!”, a mai spus Dana Budeanu pe platforma ei.

Citește și Top 10 cele mai provocatoare ipostaze cu Dana Budeanu. Criticul de modă a renunțat la orice inhibiție FOTO!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este și cum arată sora lui Klaus Iohannis
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *