Bărbatul egoist, iubitul care nu te va face niciodată fericită

Lângă bărbatul egoist, relația de iubire este imposibil să te facă fericită.
Bărbatul egoist, iubitul care nu te va face niciodată fericită

În scenariul ideal, el se atașează de tine, îți împărtășește sentimentele, își face timp pentru tine și îți arată cât de mult reprezinți pentru el. Doar că asta nu se va întâmpla când ai lângă tine bărbatul egoist.

Nu vei fi niciodată o prioritate pentru bărbatul egoist

Poate fi un bărbat șarmant care îți va promite multe încă de la început. Este dornic să cunoască, să atragă, doar trebuie să își hrănească ego-ul cu o femeie ca tine. Doar până va găsi alta și alta. Bărbatului egoist îi place să fie înconjurat de femei frumoase, dar de mai multe, nu doar de una.

Să nu te mire dacă dispare brusc și nu te include în planurile lui. Acest bărbat este destul de independent și nu obișnuiește să ofere prea multe explicații pentru acțiunile lui. Dacă o va face, forțat de împrejurări, tot tu vei fi de vină că vrei să-l controlezi și nu îl lași să se distreze puțin și cu băieții. El se protejează înainte de toate și prioritățile lui sunt de fapt cele mai importante. Tu nu vei fi niciodată o prioritate pentru el. Vei înțelege mai târziu.

Iubitul egoist preferă să fugă de conflicte mai repede decât să le rezolve. Deseori va construi și câteva dovezi pentru a-ți demonstra că exagerezi când el nu a făcut nimic rău. Dacă i-ai oferit suficientă afecțiune și înțelegere, va căuta și compania ta. Are nevoie de o femeie afectuoasă, care să îl răsfețe, doar că el nu va oferi același tratament înapoi. Sau îl va oferi doar dacă știe că are ceva de câștigat. Nu ar vrea să te piardă chiar de tot, dar nici nu poate să fie numai cu tine.

Niciodată nu ai dreptate. Una dintre cele mai mari probleme ale bărbatului egoist

Doamne ferește să ai dreptate într-o anumită privință și el să greșească. Ego-ul lui nu ar putea să își asume așa ceva. În orice situație găsește un argument prin care să îți demonstreze că te înșeli. Mai ales dacă l-ai prins pe picior greșit și vrei să îi ceri socoteală. Victimizarea este a doua lui natură.

O să te întrebi deseori dacă nu cumva exagerezi și îl acuzi pe nedrept. Cu cât încerci să reziști mai mult lângă o astfel de persoană, cu atât mai mult vei începe să pui la îndoiala propriile raționamente. Bărbatul egoist pune mai presus de orice confortul lui și nu va fi dispus să renunțe la obiceiurile lui, chiar dacă știe că te rănește. Dimpotrivă, preferă să joace rolul victimei pentru a refuza să își asume responsabilitatea situațiilor în care se află.

Dacă visezi la un bărbat matur și cooperant, partenerul egoist nu intră în vreuna dintre aceste categorii. Îi lipsește maturitatea, preferă să fugă și să se eschiveze decât să repare ceva. I-ar plăcea compania ta, dar îl macină gândul ca ar putea găsi pe altcineva mai bun decât tine, de aceea este evaziv în privința relației de cuplu, dar permanent dornic să exploreze. În plus, asumarea unei relații și responsabilitățile care vin la pachet cu acest lucru nu intră în planurile unui bărbat egoist.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce spune Kamara despre lista cu concurenți Survivor All Stars
9.7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *