Bărbatul puternic din România cu care Rona Hartner a fost acuzată că a avut o relație: “A fost cel mai mare scandal”. Ce spunea artista despre aceste zvonuri

De la ce a pornit totul

Scris de: Daoud Andra

25 Nov. 2023

Rona Hartner s-a stins din viață la 50 de ani și a lăsat în urma sa un gol imens. De-a lungul timpului, artista a iubit cu pasiune, a fost căsătorită de două ori și a devenit mamă o dată. A fost implicată însă și într-un scandal mediatic, fiind acuzată că a avut o relație cu un fost președinte al României.

S-a iubit sau nu Rona Hartner cu Emil Constantinescu?

Rona Hartner a fost întotdeauna o femeie non-conformistă și asumată. În anii ’90, când cunoștea succesul în industria muzicală și în filme, regretata artistă a fost implicată într-un scandal care a amintit de cazul Bill Clinton – Monica Lewinsky. Rona, care la vremea respectivă avea puțin peste 20 de ani, a fost acuzată că a fost amanta fostului președinte Emil Constantinescu.

Artista a povestit, în trecut, cum s-a ajuns la aceste zvonuri și care a fost singura interacțiune dintre ea și fostul șef al statului. S-au cunoscut în anul 1996, iar Rona spunea că o prietenă a ei s-a folosit de imaginile cu ea dansând cu președintele, pentru a o compromite.

”Mi s-a zis: Invită-l pe președinte la dans. Eu aveam un blues, ‘You are my loser’. Nu știam cum s-o mai dau. Am început să mă dau cu cracii în sus, să fac show, să nu audă textul. Am făcut o diversiune. Toți jurnaliștii au venit în jurul nostru. Și… s-a terminat piesa, aplauze, poze, nu știu ce. Asta a fost în noiembrie 1996.”, a spus Rona Hartner, la un moment dat, în emisiunea ”În oglindă”.

Citește și: Ce nu a vrut Rona Hartner să se știe despre trecutul său. Motivul pentru care a fost botezată pe ascuns

”L-am văzut o singură dată în viață (n.r. pe președintele Emil Constantinescu), în noiembrie 1996, în 1997 m-am mutat la Paris, el și-a văzut de treaba lui cu politica. N-am avut nicio treabă, nu l-am mai văzut, lumea avea nevoie de un scandal și a fost cel mai mare scandal care a lansat cursa scandalurilor, dar mie mi-a făcut un mare deserviciu. Nu dansul a fost vinovat, ci prietena mea, care a utilizat acel dans ca să mă compromită”, a mai povestit artista, în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, în iulie 2023.

Bărbatul puternic din România cu care Rona Hartner a fost acuzată că a avut o relație
Presupusa idilă dintre Rona și Emil Constantinescu a ținut primele pagini ale ziarelor

Cât de mult a afectat-o scandalul

Deși astfel de scandaluri aduc notorietate celor implicați, Rona Hartner spunea că ei i-a făcut mai mult rău decât bine. Regretata artistă a povestit că prietena ei a inventat un jurnal, pe care i l-a vândut lui Vadim Tudor, iar de acolo a pornit totul. Eticheta de ”amantă” a președintelui Emil Constantinescu a afectat-o foarte mult, la vremea respectivă.

Citește și: Fotografie specială postată de Mihai Morar cu Emil Constantinescu. Fostul președinte al României, în formă la 84 de ani

”În primul rând, iubitul meu de la Paris m-a părăsit din cauza acestui sex-gate, am pierdut o foarte bună prietenă pentru că ea a scris jurnalul ca să-mi distrugă relația cu iubitul și am pierdut foarte mult din imaginea mea pentru că eu voiam să intru în România numai prin performanțele mele de cinema, de teatru, fusesem la teatrul național, și dorința mea era să intru pe acel drum lent.

S-a făcut o ruptură, eu n-am avut niciun premiu în România pentru carieră, pentru nimic, nu sunt percepută ca un artist! Pentru mine este o suferință permanentă, filmele mele din Franța n-au fost difuzate în România și aceste filme sunt difuzate în alte țări”, a mai povestit Rona Hartner, în emisiunea lui Denise Rifai.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
7.9 10 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *