Băutura care oprește căderea părului și îl ajută să fie puternic. Metoda e simplă și la îndemâna tuturor femeilor

Iată ce băutură oprește căderea părului și îl face mai sănătos!
Băutura care oprește căderea părului și îl ajută să fie puternic. Metoda e simplă și la îndemâna tuturor femeilor

Căderea părului este o problemă care poate afecta atât bărbații, cât și femeile. Se spune că oricine se confruntă, la un moment dat, cu această neplăcere în viață, însă ce putem face pentru ca problema să nu persiste? Ei bine, iată ce trebuie să consumi ca să oprești căderea părului. În plus, această băutură face ca firele să fie mai groase și mai sănătoase!

Ce băutură e bine să consumi când te confrunți cu căderea părului

Cu cât acționezi mai repede, cu atât poți opri mai repede căderea părului. De aceea, imediat ce identifici această problemă a podoabei capilare, îți recomandăm să consulți un specialist pentru a determina cauza și pentru a primi sfaturi despre ce poți face pentru a scăpa de această neplăcere.

În plus, în afară de recomandările date de medic sau farmacist, poți urma un tratament natural care nu numai că va opri căderea firelor de păr, ci le va și întări. Spre exemplu, poți utiliza și ceaiurile.

Ceaiul verde, ideal pentru persoanele care se confruntă cu căderea părului

De regulă, oamenii care se confruntă cu căderea părului apelează la ajutorul șampoanelor, balsamurilor, măștilor sau serumurilor, care promit minuni. Însă, de cele mai multe ori, aceaste produse fac mai mult rău decât bine. Și unde mai pui că sunt și extrem de scumpe.

Te confrunți și tu cu problema căderii părului? Ei bine, află că, din fericire, soluția este mai la îndemână decât crezi. Tot ce trebuie să faci este să consumi ceai verde.

Te-ar mai putea interesa și Cum să îți menții creierul în formă, indiferent de vârstă. 7 metode dezvăluite de dr. Leon Dănăilă!

Beneficiile incredibile ale ceaiului verde

Ceaiul verde este, fără îndoială, una dintre cele mai cunoscute și populare băuturi din lume. El este extrem de benefic pentru organismul uman, fiind bogat în antioxidanți, cum ar fi epigallocatechin gallate (EGCG).

Potrivit specialiștilor, ceaiul verde stopează căderea părului și stimulează creșterea lui, asta pentru că îmbunătățește circulația sângelui la nivelul scalpului. De asemenea, ceaiul verde mai are și alte funcții și valori:

  • Protejează inima;
  • Ajută la slăbit;
  • Menține glicemia în limite normale;
  • Susține sănătatea orală;
  • Ține departe bolile neurodegenerative.

Te-ar mai putea interesa și Trucul simplu care te scapă de părul alb. Ce poți să folosești în loc de vopsea, vezi rezultatele imediat!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este și cum arată sora lui Klaus Iohannis
8 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *