Băutura pe care o consumă Jennifer Aniston în fiecare dimineață pentru a-și păstra silueta suplă. E la îndemâna tuturor

Băutura pe care o consumă Jennifer Aniston în fiecare dimineață pentru a-și păstra silueta suplă. E la îndemâna tuturor

Un stil de viață sănătos este cel mai important aspect pentru o viață lungă și lipsă de griji din punct de vedere al sănătății. Jennifer Aniston, una dintre cele mai cunoscute și iubite actrițe, a împărtășit secretul siluetei superbe pe care o are. Ce bea vedeta în fiecare dimineață?

Jennifer Aniston și-a dezvăluit rutina de dimineață

Întrebată în cadrul unui interviu cum arată rutina ei de dimineață și ce face pentru a se menține în formă, Jennifer Aniston a mărturisit că de două luni consumă o băutură specială, care îi dă energie toată ziua.

Pe lângă rutina normală pe care o are orice persoană, vedeta meditează și bea o cană cu apă, în care adaugă o lingură de oțet de mere. Apa trebuie să fie la temperatura camerei.

„Mă trezesc. Mă spăl pe față, loțiuni și poțiuni. Scot câinii afară. Hrănesc câinii. O lingură de oțet de mere în apă la temperatura camerei, lucru pe care am început să-l fac în ultimele două luni. Apoi meditez și apoi mă uit la telefon și merg să îmi fac restul sarcinilor stabilite pentru ziua respectivă”, a mărturisit ea.

Citește și: Brad Pitt sau Ben Affleck – cine e mai bun în pat? Răspunsul surprinzător oferit de Gwyneth Paltrow

Cum își păstrează Jennifer Aniston silueta

Din viața de zi cu zi a actriței nu lipsește niciodată sportul. Nu face mereu același lucru, încearcă mereu lucruri noi, însă are ca țel să se antreneze de cel puțin trei sau patru ori pe săptămână. Fitness-ul și sportul, în general, au făcut mereu parte din viața vedetei.

„Am fost la un liceu de arte ale spectacolului și am avut curs de dans, ceea ce îmi place. Nu am luat niciodată mare dansatoare. În liceu, prietenele mele și cu mine luăm cursuri de jazz după școală, deci în anii ’80. Pe vremea aceea, era ca aerobic! Și apoi m-am mutat în California și toată lumea făcea antrenamente. A fost doar o parte din mine.

Am fost mereu un pic roly, un pic rotundă, un pic pufoasă și nu eram cu adevărat conștientă de sănătatea mea, în legătură cu ceea ce se întâmplă în corpul meu.

Am avut cam tot ce îmi doream, și apoi am avut un agent care mi-a spus o dată că sunt puțin dolofană. Am devenit mult mai atentă la ce mănânc. Și apoi am devenit dependentă de activitatea fizică și de alimentația sănătoasă, care se schimbă în fiecare an”, a mai precizat Jennifer Aniston.

Urmăriți EGO.ro și pe
Horoscop săptămâna 2-8 octombrie 2023
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *