Bebe Mihu și Maria Dragomiroiu se iubesc ca în prima zi și după 37 de ani de căsnicie: „Nu trebuie ca gelozia să îți fure mințile” EXCLUSIV

Bebe Mihu: "Trebuie să ții în viață sentimentele față de persoana cu care conviețuiești"
Bebe Mihu și Maria Dragomiroiu se iubesc ca în prima zi și după 37 de ani de căsnicie: Nu trebuie ca gelozia să îți fure mințile EXCLUSIV

Bebe Mihu și Maria Dragomiroiu sunt împreună de 37 de ani. Și, susține celebrul impresar al vedetelor, se iubesc și acum ca în prima zi: ”Nu are cum să dispară dragostea, trebuie să ții în viață iubirea față de persoana cu care conviețuiești, să faci mereu mici gesturi romantice”, ne-a declarat Bebe Mihu, în interviul exclusiv pentru ego.ro, în care ne-a făcut confesiuni despre frumoasa lor poveste de dragoste.

”Nu trebuie să dispară dragostea, la noi e la fel ca în prima zi”

În perioada pandemiei, mii de cupluri și-au spus ”Adio!”, sufocate de relațiile toxice. Cine a greșit? El sau ea? Bebe Mihu, soțul Mariei Dragomiroiu, arată cu degetul spre bărbații care nu au învățat să-și respecte soțiile și au rămas cam de modă veche:

”Soția trebuie să aibă și personalitate, nu trebuie să vezi într-o femeie o sclavă, care să calce, să stea la cratiță și să gătească, aceste treburi din casă trebuie împărțite la doi. Trebuie să ai respect față de persoana pe care o iubești, și cu care te-ai hotărât să-ți împarți viața”.

Întrebat de reporterii ego.ro, dacă, în cazul lor, dragostea s-a mai risipit, odată cu trecerea anilor, Bebe Mihu ne-a răspuns cu fermitate: ”A, nu, nu are cum să dispară dragostea! Trebuie să ții în viață sentimentele față de persoana cu care conviețuiești, să faci mici gesturi romantice, mici daruri. Nu trebuie să dispară dragostea, la noi e la fel ca în prima zi. Avem 37 de ani de căsnicie și tot ne iubim”.

”Dacă un bărbat se uită în stânga sau în dreapta, trebuie lăsat să admire”

Ce se întâmplă însă într-o relație unde gelozia își face culcuș? Cât este de nocivă, când se transformă într-o gelozie bolnăvicioasă? Bebe Mihu ne oferă câteva sfaturi valoroase, din experiența sa de viață:

”Trebuie să fii gelos cu cap, nu trebuie ca gelozia să îți fure mințile, așa, din orice. Dacă un bărbat se uită în stânga sau în dreapta, trebuie lăsat să admire. Asta nu înseamnă că dacă s-a uitat a greșit sau și-a înșelat soția. Sunt, însă, într-adevăr, unele femei care exagerează, iar de la gelozie se ajunge la alte nenorociri. Să știți însă că bărbatul se bucură când femeia îl mai dojenește, zice în sinea lui: ”Uite, prezint interes la soție, e cu ochii pe mine!”, ne-a mai spus Bebe Mihu, în exclusivitate pentru ego.ro.

”Maria este norocul vieții mele!”

Impresarul Bebe Mihu crede cu tărie că Maria Dragomiroiu este sufletul lui pereche. Se consideră chiar un răsfățat de soartă: ”Vă spun sincer, Maria este norocul vieții mele. Nu am crezut că o să întâlnesc așa femeie, familistă…Nu am crezut că am norocul acesta să întâlnesc un asemenea om. Ne-am completat reciproc, toată viața”.

Își oferă cadouri, de Dragobete: ”Petrec cu Bebe al meu!”

Dar și Maria Dragomiroiu vorbește despre Bebe Mihu cu înflăcărare. Ea susține că, de Sărbători, își oferă mici daruri, mai ales de ”Dragobete”, de ”Ziua Dragostei”:

„Mie-mi place sărbătoarea de Dragobete și o marchez în fiecare an. O petrec la vârsta mea așa cum o făceam și când eram mai tânără. Mie-mi plac tradițiile noastre! Am ales mereu Dragobetele drept ”Zi a iubirii”, în dauna Zilei Îndrăgostiților, din 14 februarie! Petrec mereu cu Bebe al meu!”, declara ea, pentru www.impact.ro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *