Bella Santiago, asaltată de politicieni: „Îmi ofereau casă și mașină să fiu iubita lor”. Dezvăluiri incredibile la Ego LIFE VIDEO EXCLUSIV

Ce răspuns a avut artista pentru ei

Bella Santiago a făcut dezvăluiri neașteptate despre unele situații cu care s-a confruntat în urmă cu câțiva ani. Trăia încă în Filipine și a fost asaltată cu propuneri financiare doar pentru a fi iubita unor politicieni. Cum le-a răspuns artista?

Ce propuneri a primit Bella Santiago din partea unor politicieni

În perioada în care încă trăia în Filipine și își descoperise talentul muzical, Bella Santiago s-a confruntat cu situații neașteptate. Mai mulți politicieni au abordat-o și i-au propus să fie iubita lor în schimbul a tot ceea ce ea își dorește, casă, mașină sau alte dorințe. Tânăra a avut un răspuns foarte clar pentru fiecare, refuzând propunerile.

Bella Santiago era conștientă de talentul său, astfel că și-a dorit să muncească pentru a-și putea cumpăra lucrurile la care visa. Așa a și făcut. După ani de muncă și-a permis o casă, o mașină sau alte lucruri la care visa în perioada copilăriei. Artista este de părere că banii aduc fericirea doar atunci când tu muncești pentru ei, nu când îi primești din partea cuiva.

„Chiar am avut experiența cu oamenii din politică care mă invitau pe mine să fiu iubita lor. Si îmi dădeau multe mesaje că vin la mine acasă, la bunica, și ziceau ca îți cumpăr casă, mașina, tot ce ai nevoie, doar să fii iubita mea. Si ziceam că eu am talentul meu. Eu pot să câștig bani să cumpăr casă, să cumpăr masină, să cumpar ce vreau eu, nu am nevoie de banii voștri.

Și, dacă într-adevăr îmi place de unul din voi, mă îndragostesc și poate dacă are bani asta e bonus, dar pentru mine e important să iubesc un om care e alături de mine, nu contează dacă e sărac, dacă e bogat, contează că are respect față de mine și mă iubeste si banii îi câștig și, dacă noi doi muncim, îi câștigăm împreună.

Am înțeles că banii cumpără ce avem nevoie dar trebuie să muncim. Într-adevăr banii aduc fericirea, doar că mai fericiți suntem dacă noi am muncit pentru banii ăia”, a declarat Bella Santiago.

Emisiunea Ego Life este prezentată de Dana Săvuică. Este difuzată miercuri, de la ora 20:00 pe site-ul www.ego.roFacebook Ego.ro, dar și pe canalul nostru de YouTube.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *