Bella Santiago, în lacrimi. Cea mai dureroasă dezvăluire despre mama ei: „E foarte greu, plâng în fața soțului meu”. Puțini știu ce suferință poartă

Confesiunea emoționantă a artistei.
Bella Santiago, în lacrimi. Cea mai dureroasă dezvăluire despre mama ei: E foarte greu, plâng în fața soțului meu. Puțini știu ce suferință poartă

În spatele zâmbetului cald și a firii sale blânde, Bella Santiago ascunde o adevărată dramă. Artista nu s-a putut bucura niciodată de dragostea de mamă sau de un cuvânt frumos din partea celei care i-a dat viață. Bella Santiago a povestit printre lacrimi cum a decurs relația cu mama ei și cum profită femeia și astăzi de pe urma celebrității sale.

Bella Santiago, în lacrimi. Cea mai dureroasă dezvăluire despre mama ei

Pentru Bella Santigo, România este a doua casă. A venit în țara noastră în urmă cu mai mulți ani și tot aici a cunoscut celebritatea, după ce a uimit o țară întreagă cu vocea ei la X Factor și totodată și-a întâlnit și marea dragoste pe Ionuț Grigore, cu care s-a căsătorit.

De-a lungul timpului, artista a participat la mai multe show-uri televizate, printre care și “Bravo, ai stil! Celebrities”, iar cu fiecare apariție a ei la televizor reușea să îi farmece pe toți cu zâmbetul molipsitor și firea sa blândă.

Cântăreața a fost invitată recent la podcastul moderat de Ilinca Vandici, acolo unde și-a deschis sufletul și a vorbit despre cel mai dureros aspect al vieții sale: relația cu familia.

De la vârsta de cinci ani, mama ei nu a mai vrut să o crească și a dat-o în grija bunicilor. Deși avea rezultate foarte bune la învățătură, cea care i-a dat viață nu a venit niciodată să o ia de la școală, această sarcină revenindu-i mătușii sale.

Cu toate acestea, cel mai dureros lucru pentru ea este faptul că mama ei nu i-a spus niciodată te iubesc.

”Eu cu mama nu suntem apropiate, ea e foarte rece, nu îmi zice niciodată te iubesc. Când aveam cinci ani m-a lăsat la bunici și a plecat, în fiecare an eu eram prima la școală, dar nu venea niciodată, venea mătușa. Bunica a avut grijă de mine, dar nu am avut o copilărie ușoară. Trebuia să fac treabă, bunica arunca prin cu tigăi. Bunicul a fost bun cu mine. De exemplu, când făcea mâncare, bunica îmi dădea cel mai mic copan, dar când ea nu se uita, bunicul îmi dădea mie mâncarea lui”, a povestit cu lacrimi în ochi Bella Santiago, în cadrul podcastului Te Ascult.

Citește și: Bella Santiago, o mireasă fabuloasă. Cum și-a făcut intrarea în biserică. Invitații au izbucnit în lacrimi

„Dacă nu îi trimit bani, se supără pe mine”

Relația cu mama ei nu este nici acum una foarte bună, ci mai degrabă bazată pe un interes financiar al femeii.

”În fiecare lună eu trebuie să trimit bani pentru ea, dacă nu trimit se supără pe mine. Ea nu a avut loc de muncă, pensie. În fiecare lună mă sună ”Hai trimite-mi bani, mi-e dor de tine dar să știi că nu mai am bani”. E foarte greu, eu plâng în fața soțului meu, îi spun „De ce nu am mamă ca a ta? De ce e așa rece?”, el îmi spune „O ai pe mama, eu te iubesc, nu trebuie să te superi”, a mai povestit artista.

Pentru Bella Santiago dureros a fost și momentul când a venit pentru prima oară în România și a văzut cât de afective sunt mamele cu copiii lor.

„Când am venit pentru prima dată în România, am văzut multe mame care vorbesc cu copiii lor foarte frumos. Le spun „iubirea mea” și am spus „ce drăguț se comportă aici mama cu copilul”. Eu nu am simțit așa niciodată.”

Ctește și: Bella Santiago, alegere neobișnuită pentru nuntă: “Am compus o piesă”. De ce nu o să participe mama ei la eveniment: “I-a zis și doctorul” VIDEO EXCLUSIV

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce educație își dorește Amalia Enache să-i ofere fiicei sale
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *