Bella Santiago va achiziționa rechizite pentru fiica ei, născută în Filipine, după prima săptămână de școală. „Așteptăm să ne spună doamna ce să cumpărăm” VIDEO EXCLUSIV

Solista și-a adus fiica din Filipine și o crește împreună cu actualul ei soț

Bella Santiago și-a crescut singură fiica, pe Kescielle, după ce tatăl micuței a părăsit-o. Lucrurile s-au schimbat însă când în viața ei a apărut Nicolae Grigore, bărbatul care s-a atașat imediat de fetiță și pe care a considerat-o fiind a lui încă din prima zi în care a strâns-o în brațe. Bella și Nicolae au povestit în exclusivitate pentru EGO.ro că se implică în egală măsură în creșterea și în educația fetei, fără să se pună vreo clipă în discuție faptul că bărbatul nu este tatăl ei biologic.

Ce pregătiri face Bella Santiago pentru educația fiicei ei

Fiica Bellei Santiago l-a cunoscut personal pe Nicolae abia după ce mama lui s-a căsătorit cu el și împreună au reușit să o aducă din Filipine în România pentru a întregi familia. De doi ani, de când locuiesc în aceeași casă, Kesciella și Nicolae au legat o relație strânsă, pesemne că micuța își dorea enorm o figură panternă în viața ei. Această apropiere i-a permis Bellei să-l lase pe partenerul ei de viață să se implice total în creșterea și în educația micuței.

Astfel că, în momentul de față, Nicolae este extrem de implicat în educația micuței și încearcă să fie un tată relaxat, nu unul care pune presiune pe copil atunci când vine vorba de școală. Cei doi ne-au mărturisit că nu s-au dat peste cap cu pregătirile pentru noul an școlar și că așteaptă să treacă prima săptămână, ca mai apoi să meargă să cumpere rechizite și alte lucruri de care Kesciella va avea nevoie.

Momentam nu am cumpărat nimic. Așteptăm să meargă la școală și să ne spună doamna profesoară ce trebuie să cumpărăm. Nu suntem genul acela de părinți care se duce înainte. Mai avem alte chestii de făcut cu banii. Prima săptămână oricum este la mișto, așa că avem timp, a povestit Nicolae pentru EGO.ro cu câteva zile înainte de începerea noului an școlar.

Așa cum este firesc, Bella și Nicolae vor merge împreună la festivitatea de deschidere a noului an școlar, mai ales că micuța își dorește acest lucru, chiar dacă este la vârsta la care cei mai mulți dintre copii încep să le ceară părinților să nu-i mai ducă până în clasă. 

„Am emoții”

„Mai am emoții, cum să nu. Pentru ea tot timpul o să am emoții. Am întrebat-o dacă are emoții și a zis că este foarte fericită că începe școala. Îi e dor de colegi, vrea să se întâlnească cu ei. Mi-a zis că singurele emoții le are pentru orele de engleză intensiv. Așa mi-a zis”, ne-a declarat Bella, completată de soțul ei. „Nu are nicio problemă că o ducem noi la școală. Îi place. E în perioada de preadolescență, dar ne ocupăm de ea, din acest punct de vedere, să nu treacă prea repede în adolescență, să nu îi dispară plăcerea de a merge la școală”, a declarat și Nicolae pentru EGO.ro.

Bella Santiago și familia ei
Bella Santiago și familia ei

„Fericirea pentru noi este familia noastră”

Pe cei doi i-am întâlnit în unul dintre puținele momente pe care le au singuri, de cele mai multe ori dorindu-și ca în preajmă să o aibă și pe fiica lor. Bella și Nicolae au mers la cinematograf pentru a urmări filmul „După ce am găsit fericirea”, astfel că nu puteam să nu-i întrebăm ce reprezintă fericirea pentru ei. 

„După ce găsim fericirea trebuie să rămânem fericiți în fiecare zi. Fericirea pentru noi este familia noastră. Să fim sănătoși cu toții și să ne iubim în fiecare zi. Asta cred eu că înseamnă fericirea”, ne-a declarat cântăreața, completând că ei sunt genul de persoane care găsesc fericirea oriunde, chiar și în lucrurile mici, cum ar fi o vacanță cu toată familia.

 „Am fost în vacanță. Cu cea mică. Toți trei am fost în vacanță. La el nu prea se vede, că nu se prinde bronzul de el. E greu cu el”, a povestit amuzată Bella, completată de partenerul ei de viață. „La mine se lipește mai greu. Nu prea sunt prieten cu soarele. Eu am „lupte cu soarele”. E greu. Eu sunt testul de vacanță. De obicei așa ne dăm seama dacă a fost Bella în vacanță. În funcție de cât sunt eu de negru”, a spus și Nicolae pentru EGO.ro.

Tatăl biologic este absent din viața fetiței ei, Kesciella

Din fericire, Nicolae se poate implica 100% în creșterea Kesciellei și datorită faptului că tatăl biologic nu este în viața micuței. Până să-l cunoască pe Nicolae, Bella a fost singurul părinte pe care l-a avut micuța. 

„M-am îndrăgostit de un bărbat care era în armată, aveam 20 de ani. El venea două zile pe lună acasă, așa am avut o relație de un an. Am rămas însărcinată. După ce am născut, și-a cunoscut fiica și a plecat din nou la război, în Afganistan. Mi-a promis că după o săptămână va reveni. Am așteptat o săptămână, un an și nu am mai auzit nimic de el. Am zis că merg mai departe, că sunt puternică și că îmi voi crește singură fata. A fost foarte greu, în fiecare zi plângeam, nu știam dacă mai vine acasă…A fost foarte, foarte greu”, a povestit Bella, în cadrul competiției ”Bravo, ai stil!” (Kanal D), unde a concurat pentru marele premiu.

Mai multe imagini în galeria foto de sus!

10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.