Bianca Drăgușanu, declarații în premieră despre Andreea Marin! Nu te-ai fi așteptat ca iubita lui Gabi Bădălău să spună asta vreodată: „Eu nu reușesc!” VIDEO EXCLUSIV

Ce spune Bianca despre „zâna surprizelor”

Bianca Drăgușanu nu mai are nevoie de prezentare. Vedeta bifează apariții inedite de fiecare dată când apare la un eveniment și dezvăluie rochii inedite, care îi complimentează trupul sculptat. Totuși, vedeta ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, că este cel mai mare critic al său. În același timp, blondina a mărturisit ce femeie cunoscută din România admiră.

Bianca Drăgușanu: „Eu sunt cel mai mare critic al meu!”

Chiar dacă și-a construit o imagine bună cu ea însăși, Bianca Drăgușanu este cel mai mare critic al său. Vedeta este extrem de atentă la detalii și, de-a lungul timpului, s-a văzut că aceasta este o luptătoare și o să facă orice pentru a ajunge unde își dorește. Totuși, ea ne-a recunoscut că, din când în când, se ceartă pentru anumite lucruri:

Citește și: Bianca Drăgușanu, mărturisiri sincere despre ce își dorește de la bărbatul care o va cuceri iremediabil. Ce carieră vrea să urmeze micuța Sofia: “Susțin!” VIDEO EXCLUSIV

“Eu sunt cel mai mare critic al meu, deși mă iubesc foarte mult. Acesta este unul dintre micile mele secrete, sunt foarte atentă la mine și îmi vorbesc mereu. Eu am o relație foarte bună cu mine, ca și cu Dumnezeu. Mă și cert. Am, de foarte multe ori, monolog. Sunt cel mai mare critic al meu, altfel nu aș fi reușit dacă nu aș fi fost perseverentă și atentă la detaliile care fac diferența.”

„Îmi place foarte mult Andreea Marin”

Mai mult, Bianca, prezentă la Elle New Media Awards, o admiră pe Andreea Marin, explicând că îi place foarte mult modul în care vorbește vedeta. Blondina ne-a mărturisit că, uneori, și-ar dori să îndrepte anumite lucruri la ea, precum faptul că nu este atentă, este naivă sau repezită, însă toate acestea fac, până la urma urmei, parte din farmecul său:

Citește și: Vica Blochina le-a uimit pe Bianca Drăgușanu și Raluca Bădulescu, după operație: „Nu pot să mănânc, dar în rest sunt OK!” VIDEO EXCLUSIV

„Că nu sunt atentă, că sunt naivă, că sunt repezită. De multe ori, mă cert și pentru tonul vocii pe care îl am în anumite interviuri. Aș vrea să fiu altfel. Îmi place foarte mult Andreea Marin și stilul în care vorbește ea. Am greșit, nu aș vrea să fiu altfel, mă iubesc foarte mult pe mine, dar aș vrea să fiu mai potolită. Se vede că sunt ca o leoaică, sunt pregătită pentru orice. M-am certat de foarte multe ori pentru tonul vocii pe care l-am avut, inclusiv la interviuri.

Citește și: Cum arată Bianca Drăgușanu, după ce și-a făcut o nouă procedură estetică la față. Vedeta nu s-a sfiit să se afișeze așa în fața fanilor

Mi-aș fi dorit să fiu mai caldă, mai blândă. Nu să copiez pe cineva, exemplu Andreea Marin, pe care o admir, dar să fiu mai ponderată în atitudine. Da, este farmecul meu. Sunt foarte mulți oameni și multe femei pe care le admir pentru senzualitatea și feminitatea pe care o emană. Atunci când vorbesc, sunt gingașe ca un ghiocel în bătaia vântului, dar eu, din păcate, sunt o crinzantemă ciufulită de toate vijeliile, dar mă iubesc așa cum sunt!”

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
5.8 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Ce să pui în sarmalele murate pentru o aromă divină. Cum se fac, sunt un...
A reacționat BUNESA! Mesaj după ce Mititelu jr. a ajuns la spitalul de NEBUNI: Ce...
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Familia Regală a Marii Britanii, lovită de o nouă tragedie. A fost găsit mort, în...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat /...
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 24 Aprilie 2024. Balanțele vor avea bani, Peștii trebuie să-și mențină echilibrul atât în...
Horoscop Zilnic Miercuri 24 Aprilie 2024. Nativii Vărsător vor beneficia de motivația necesară pentru a-și...
Verifică dacă ești pe listă: astăzi, 5 zodii primesc vestea mult așteptată
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *